NVM-Makelaar Osdorp

AMBITIEUS | EXCLUSIEF | BEREIKBAAR

Jouw lokale NVM-makelaar

De lokale nvm-makelaar

Zoeken, Kijken & Kopen

Huis kopen in Osdorp

Wil jij een huis kopen in Osdorp? Onze ervaren aankoopmakelaars staan voor je klaar om je te begeleiden bij dit proces. Met diepgaande kennis en expertise van de lokale woningmarkt in Osdorp begeleiden wij je door het gehele koopproces. Profiteer van ons netwerk, inzicht in de markt en onze persoonlijke service. Ontdek samen met ons de unieke mogelijkheden van wonen in Osdorp. Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Persoonlijke deskundigheid

Jouw huis verkopen in Osdorp

Onze ervaren verkoopmakelaars helpen je graag bij het verkopen van jouw huis in Osdorp. Ons makelaarskantoor biedt expertise, marktkennis en persoonlijke service waardoor wij je kunnen helpen jouw huis succesvol te verkopen. Profiteer van onze bewezen strategieën en inzicht over de lokale woningmarkt. Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies.

 

Gratis en vrijblijvend

Officiële waardebepaling

Persoonlijke deskundigheid

Daarom Bosch & Duyn Makelaars

Ambitieus

Wij leggen de lat hoog en overtreffen verwachtingen.

Exclusief

Wij presenteren een woning uitzonderlijk.

Bereikbaar

Omdat wij weten hoe spannend het kopen van een woning is!

Persoonlijke deskundigheid

Aanpak op maat

Alles handig in één overzicht

Veel gestelde vragen

Wij helpen ook bij het zoeken naar een woning en brengen je dagelijks op de hoogte van het nieuwste
aanbod. In veel gevallen ben je eerder op de hoogte van het nieuwste aanbod dan mensen die zelf (via bijvoorbeeld Funda) op zoek gaan naar een woning. Bovendien kunnen wij op minder harde
criteria zoeken, zodat een huis met een kamer of een paar m2 te weinig niet direct afvalt. Het kan
immers mogelijk zijn om een extra kamer te realiseren of de oppervlakte te vergroten.

Osdorp is aantrekkelijk voor woningzoekenden vanwege zijn diversiteit, moderne voorzieningen, groene gebieden en de relatieve nabijheid van het stadscentrum. De wijk biedt een combinatie van stedelijk wonen en natuurlijke recreatie.

Natuurlijk kan dat! Wij gaan graag met je mee, maar een eerste indruk mag je ook zelf opdoen. Wanneer de woning naar je zin is, kunnen we samen nog een keer gaan kijken of wij gaan even alleen naar de woning.

In Osdorp zijn verschillende woningtypen beschikbaar, van moderne appartementen tot eengezinswoningen, wat diverse opties biedt voor woningzoekenden.

De gemiddelde woningprijzen in Osdorp variëren, maar over het algemeen biedt het gebied een mix van betaalbare woningopties, van appartementen tot eengezinswoningen.

De geschiedenis van Osdorp is verbonden met de ontwikkeling van de Westelijke Tuinsteden en de uitbreiding van Amsterdam in de 20e eeuw.

Osdorp biedt diverse recreatiemogelijkheden, waaronder het Sloterpark voor groen en ontspanning, en de Sloterplas voor watersportactiviteiten.

Populaire buurten in Osdorp zijn onder andere de wijk De Aker vanwege zijn moderne voorzieningen en gezinsvriendelijke omgeving, en Osdorp-Midden vanwege de diversiteit aan winkels en restaurants. 

Osdorp is goed bereikbaar per auto, met uitvalswegen zoals de A4 en A10, en heeft uitstekende tram- en busverbindingen. Fietsers kunnen genieten van fietsvriendelijke routes door de wijk.

Onze makelaars in Osdorp bieden volledige ondersteuning bij zowel het kopen als verkopen van huizen. Wij kennen de lokale markt goed en begeleiden verkopers met effectieve marketing en ondersteunen kopers bij het gehele aankoopproces.

Contacteer ons

Hoe kunnen we je helpen?

Bij ons ben je aan het juiste adres.

2051 GH, Overveen
Bloemendaalseweg 341

info@boschenduyn.nl
023 – 52 68 888