Officiële taxatie van jouw huis

Onze gecertificeerde taxateurs helpen je graag.

Maak een afspraak met onze taxateur

Als je een taxatie voor jouw huis wil laten uitvoeren, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je een lokale taxateur inschakelt die gespecialiseerd is in taxaties. Om een afspraak met onze taxateur te maken, kan je eenvoudig online of per telefoon contact opnemen.

Officieel erkend taxatierapport verplicht

Validatie door het NWWI

Wanneer je overweegt om een huis te kopen of jouw hypotheek over te sluiten, dan is het belangrijk om een taxatierapport te hebben. Een taxatie geeft jou en de geldverstrekker een beter beeld van de waarde die jouw woning vertegenwoordigt. In bijna alle gevallen vraagt een geldverstrekker zelfs om een gevalideerd taxatierapport dat voldoet aan de door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) gestelde normen.

Overzicht van onlangs aangemelde woningen

Nieuw in aanbod

Garenkokerskade 45RD

Hamontstraat 32

Conradstraat 128F

Jisperveldstraat 610

Gevalideerd taxatierapport

Taxatie van jouw huis aanvragen

Vertrouw op deskundigen

Taxatie via Bosch & Duyn

Als je een taxateur nodig hebt, kan je contact met ons opnemen. Wij verzorgen graag de taxatie van jouw huis. Onze taxateurs staan dagelijks voor je klaar en werken met een snel en efficiënt systeem. Hierdoor is spoed ook mogelijk.

Onze lokale taxateurs zijn ervaren en gecertificeerd, waardoor je verzekerd bent van een betrouwbaar taxatierapport.

 

Ook daarom Bosch & Duyn

Wij staan voor kwaliteit

Persoonlijk en betrokken

Door onze betrokken en persoonlijke aanpak kunnen we samen het maximale realiseren.

Gecertificeerd

Een taxatierapport van jouw huis wordt door een gecertificeerde taxateur opgesteld.

NWWI gevalideerd

Een taxatierapport voldoet aan de door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) gestelde normen.

Taxatie voor jouw huis nodig?

Taxatierapport aanvragen

Heb je voor jouw geldverstrekker een taxatierapport van jouw huis nodig? Laat dan de waarde van jouw huis door een lokale taxateur bepalen.

Een taxatierapport is een rapport dat door een taxateur wordt opgesteld om de waarde van een onroerend goed (bijvoorbeeld een huis) te bepalen.

Het taxatierapport beschrijft de algemene staat, locatie en kenmerken van het te taxeren object.

Het taxatierapport is een cruciaal document dat nodig is als onderdeel van de verkoop, aankoop of financiering van een huis. Daarnaast kan het taxatierapport ook worden gebruikt om de waarde van een taxatieobject te bepalen voor verzekering, erfbelasting of andere financiële transacties.

Een taxateur kan de taxatie uitvoeren op basis van foto’s en informatie die hij verzamelt bij een persoonlijk bezoek aan de locatie. Hij zal de taxatiewaarde bepalen door rekening te houden met verschillende factoren, zoals vergelijkbare taxaties in de buurt, staat van het taxatieobject en recente verkoopcijfers. Dit alles kan worden verwerkt in een (officieel erkend) taxatierapport.

Als het taxatierapport is voltooid, kan het worden gebruikt om een object te kopen, verkopen of financieren. Daarnaast kan het taxatierapport ook worden gebruikt om de waarde van een taxatieobject te bepalen voor verzekering, erfbelasting of andere financiële transacties.

1. Taxateurs geven een onafhankelijk en professioneel advies over de waarde van een huis.

2. Taxateurs bieden een betrouwbare beoordeling van een huis.

3. Taxateurs geven een onafhankelijk inzicht in de financiële waarde van een huis.

4. De waardebepaling is gebaseerd op de marktomstandigheden.

5. Taxateurs bieden een meer gedetailleerde beoordeling van het huis dan een bank.

6. Taxateurs helpen bij de bepaling van de waarde van een huis voor verzekeringen, leningen en herfinanciering.

7. Taxateurs helpen om de marktwaarde van een huis te bepalen.

8. Taxateurs bieden eventueel ook advies over het beheer van een vastgoedobject.

9. Taxateurs kunnen een verslag opstellen met informatie over de staat van een huis.

10. Taxateurs kunnen eventueel helpen bij het ontwikkelen van een verkoopstrategie voor een huis.

Een taxateur bepaalt de waarde van een woning door het gebruik van een aantal technieken. Een taxateur beoordeelt de staat van het huis, waardoor hij een idee krijgt van de waarde. Ook beoordeelt hij de locatie van het huis, de omgeving en de nabijheid van voorzieningen.

Verder zal de taxateur de marktomstandigheden beoordelen. Deze omvatten de aanwezigheid van andere woningen die vergelijkbaar zijn met de woning die getaxeerd wordt, alsmede de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in het gebied. Ook zal de taxateur kijken naar de verhouding tussen aanbod en vraag op de woningmarkt, wat een invloed heeft op de prijs.

Tot slot zal de taxateur kijken naar de staat van het interieur van de woning. Deze omvat de algemene staat van het pand, de kwaliteit van de vloeren, de staat van de keuken en badkamer, de staat van verwarming en airconditioning, enz. Al deze factoren zullen worden geïntegreerd in de waardebepaling.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de waarde die wordt toegekend door een taxateur een schatting is. Het is niet noodzakelijk dat de waarde die wordt bepaald door de taxateur overeenkomt met de verkoopprijs van de woning.

Een taxatie wordt gedaan om de waarde van een woning te bepalen als onderdeel van bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag. Bij een waardebepaling gaat het meer om de verkoopprijs van een woning. Wat zullen kopers bereid zijn om voor de woning te betalen en wat is de meest optimale verkoopstrategie?

De taxatiewaarde wordt gebruikt om een bepaalde verzekering te kunnen afsluiten, de hypotheekwaarde te bepalen of een hypotheek aan te vragen voor de aankoop van een woning.

Om ervoor te zorgen dat een woningtaxatie accuraat is, moet deze worden uitgevoerd door een erkende taxateur. 

Een woningtaxatie is ook vereist wanneer je een huis verkoopt. In dit geval zal de taxateur de waarde van de woning bepalen, zodat de verkoper de juiste verkoopwaarde kan vaststellen. Een woningtaxatie kan ook worden gebruikt door verzekeraars om te bepalen hoeveel een woning waard is bij het afsluiten van een woningverzekering.

In sommige gevallen kan een woningtaxatie ook vereist zijn als je een woning wilt verhuren. In dit geval zal de taxateur de waarde van de woning bepalen om de verhuurprijs te bepalen.

Vraag over het laten taxeren van je huis?

Contact

Bij ons ben je aan het juiste adres.

2051 GH, Overveen
Bloemendaalseweg 341

info@boschenduyn.nl
023 – 52 68 888