Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Stille verkoop van verborgen parels

Sommige parels houden we verborgen. Geen vruchteloze bezichtigingen, korte lijnen en geen ruis.

Stille verkoop? Vertrouwelijke verkoop!

Stille verkoop, of beter gezegd: vertrouwelijke verkoop, houdt in dat wij jouw huis verkopen zonder gebruik van internet. Geen funda dus. Maar ook geen bord in de tuin. Dit vereist natuurlijk een heel andere verkoopstrategie. Potentiële geïnteresseerden komen niet aanwaaien: wij vinden ze.

Bekend gezicht

Bij vertrouwelijke verkoop wordt jouw huis binnen ons lokale netwerk verkocht. Een netwerk dat wij over vele jaren heel zorgvuldig hebben opgebouwd: wij wonen in de markt. Het vereist een beter inzicht in de markt. En een scherp oog voor wensen en mensen. Wij kennen de kopers en weten precies wat zij zoeken. Wanneer wij jouw woning aanbieden aan een potentiële koper, doen we dat omdat we vrijwel zeker weten dat het een match is.

Direct serieuze bezichtigers

Geen vruchteloze bezichtigingen, korte lijnen en geen ruis. Zodra iemand jouw woning komt bezichtigen, weet je zeker dat het serieus is. Vertrouwelijke verkoop biedt zo rust én efficiëntie. Bijvoorbeeld voor het allerhoogste segment of klanten met een publiek leven, maar ook wanneer de verhuizing emotioneel beladen is.

Exclusief zichtbaar

Verborgen parels

Vragen over stille verkoop?

Neem contact op

Bij ons ben je aan het juiste adres.

2051 GH, Overveen
Bloemendaalseweg 341

info@boschenduyn.nl
023 – 52 68 888