Bosch & Duyn Makelaars

AMBITIEUS | EXCLUSIEF | BEREIKBAAR

Wonen gaat verder dan verblijven. Thuis wil je veilig zijn. En warm. Thuis kom je tot rust. Wij verbinden mens en ruimte, en laten de potentie zien. Wij verkopen niet wat het is, maar wat het kan worden. Wij zetten een huis niet te koop, maar presenteren het uitzonderlijk. Wij openen geen deuren, maar laten je kennis maken met de toekomst. Wij zijn Bosch & Duyn Makelaars. Ambitieus, exclusief en bereikbaar!

Makelaarskantoor in Overveen

Locatie

Vanuit ons kantoor in Overveen, op de rand van Haarlem, helpen wij bij het kopen, verkopen en verhuren van woningen. Dit doen wij met een sterk en ervaren team en met ondersteuning vanuit onze centrale organisatie.

Altijd een makelaar dichtbij

Werkgebieden

Aerdenhout, Bloemendaal, Bollenstreek, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, IJmuiden, Lisse, Nieuw Vennep, Overveen, Rijsenhout, Spaarndam, Spaarnwoude, Velsen, Velserbroek, Rijsenhout, Santpoort (Noord en Zuid), Vijfhuizen en Zandvoort.

Onze makelaarsgroep heeft tevens vestigingen in Amsterdam (4), Diemen, Flevoland en Zaanstad. Klik hier voor een vestiging bij jou in de buurt.

Een groot team

Onze makelaarsgroep

Per januari 2023 zijn wij onderdeel van de Van de Steege Makelaarsgroep en worden wij dagelijks ondersteund door een vijftigtal collega’s. Onze makelaarsgroep is actief in de hele metropoolregio Amsterdam, bestaat ruim 50 jaar en telt 9 vestigingen. Hierdoor hebben wij een nog bredere kennis in huis en specialisten op het gebied van Nieuwbouw, Bedrijfsmakelaardij en Vastgoed Management.

Staat jouw woning binnenkort ook hiertussen?

Nieuw in aanbod

Garenkokerskade 45RD

Hamontstraat 32

Conradstraat 128F

Jisperveldstraat 610