NVM-Makelaar Diemen

AMBITIOUS | EXCLUSIVE | REACHABLE

Jouw lokale NVM-makelaar

De lokale nvm-makelaar

Search, Look & Buy

Huis kopen in Diemen

Wil jij een huis kopen in Diemen? Onze ervaren aankoopmakelaars staan voor je klaar om je te begeleiden bij dit proces. Met diepgaande kennis en expertise van de lokale woningmarkt in Diemen begeleiden wij je door het gehele koopproces. Profiteer van ons netwerk, inzicht in de markt en onze persoonlijke service. Ontdek samen met ons de unieke mogelijkheden van wonen in Diemen. Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Personal expertise

Jouw huis verkopen in Diemen

Onze ervaren verkoopmakelaars helpen je graag bij het verkopen van jouw huis in Diemen. Ons makelaarskantoor biedt expertise, marktkennis en persoonlijke service waardoor wij je kunnen helpen jouw huis succesvol te verkopen. Profiteer van onze bewezen strategieën en inzicht over de lokale woningmarkt. Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies.

 

Free and without obligation

Official valuation

Personal expertise

That's why Bosch & Duyn Estate Agents

Ambitious

We set the bar high and exceed expectations.

Exclusive

We present a property exceptional.

Reachable

Because we know how exciting buying a home is!

Personal expertise

Tailored approach

Everything handy in one overview

Frequently Asked Questions

We also help you find a home and inform you daily of the latest
offer. In many cases you are more aware of the latest offers than people who look for a home themselves (via Funda, for example). In addition, we can play less hard
looking for criteria, so that a house with a room or a few m2 too little does not immediately fall off the list. It's possible
after all, it is possible to realize an extra room or to increase the surface area.

Diemen is aantrekkelijk voor woningzoekenden vanwege zijn gunstige ligging nabij Amsterdam, de groene omgeving, moderne voorzieningen en de diversiteit aan woningtypes.

Of course that's possible! We are happy to accompany you, but you can also make a first impression yourself. When the house is to your liking, we can take another look together or we can go to the house alone.

In Diemen zijn verschillende woningtypen beschikbaar, van appartementen tot eengezinswoningen, waardoor er voor diverse woonbehoeften iets te vinden is.

De gemiddelde woningprijzen in Diemen variëren, maar over het algemeen biedt de stad diverse betaalbare opties voor woningzoekenden.

De geschiedenis van Diemen gaat terug tot de Middeleeuwen en is verbonden met landbouw en veeteelt. De historische kerken en gebouwen weerspiegelen het verleden van de stad.

Diemen biedt diverse recreatiemogelijkheden, zoals het Diemerpark voor ontspanning in de natuur en de Diemer Vijfhoek voor wandelingen en fietsen.

Momenteel zijn populaire buurten in Diemen onder andere Diemen-Zuid vanwege zijn moderne woningen en groene omgeving, en Diemen-Centrum vanwege de gezellige sfeer en de nabijheid van voorzieningen.

Diemen is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Met nabijgelegen snelwegen en goede trein- en busverbindingen is de stad goed toegankelijk voor zowel automobilisten als OV-reizigers.

Onze makelaars in Diemen bieden volledige ondersteuning bij zowel het kopen als verkopen van huizen. Wij kennen de lokale markt goed en begeleiden verkopers met effectieve marketing en ondersteunen kopers bij het gehele aankoopproces.

contact us

Hoe kunnen we je helpen?

With us you are at the right place.

2051 GH, Overveen
Bloemendaalseweg 341

info@boschenduyn.nl
023 – 52 68 888