Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

NVM-Makelaar Diemen

AMBITIEUS | EXCLUSIEF | BEREIKBAAR

Jouw lokale NVM-makelaar

De lokale nvm-makelaar

Zoeken, Kijken & Kopen

Huis kopen in Diemen

Wil jij een huis kopen in Diemen? Onze ervaren aankoopmakelaars staan voor je klaar om je te begeleiden bij dit proces. Met diepgaande kennis en expertise van de lokale woningmarkt in Diemen begeleiden wij je door het gehele koopproces. Profiteer van ons netwerk, inzicht in de markt en onze persoonlijke service. Ontdek samen met ons de unieke mogelijkheden van wonen in Diemen. Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Persoonlijke deskundigheid

Jouw huis verkopen in Diemen

Onze ervaren verkoopmakelaars helpen je graag bij het verkopen van jouw huis in Diemen. Ons makelaarskantoor biedt expertise, marktkennis en persoonlijke service waardoor wij je kunnen helpen jouw huis succesvol te verkopen. Profiteer van onze bewezen strategieën en inzicht over de lokale woningmarkt. Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies.

 

Gratis en vrijblijvend

Officiële waardebepaling

Persoonlijke deskundigheid

Daarom Bosch & Duyn Makelaars

Ambitieus

Wij leggen de lat hoog en overtreffen verwachtingen.

Exclusief

Wij presenteren een woning uitzonderlijk.

Bereikbaar

Omdat wij weten hoe spannend het kopen van een woning is!

Persoonlijke deskundigheid

Aanpak op maat

Alles handig in één overzicht

Veel gestelde vragen

Wij helpen ook bij het zoeken naar een woning en brengen je dagelijks op de hoogte van het nieuwste
aanbod. In veel gevallen ben je eerder op de hoogte van het nieuwste aanbod dan mensen die zelf (via bijvoorbeeld Funda) op zoek gaan naar een woning. Bovendien kunnen wij op minder harde
criteria zoeken, zodat een huis met een kamer of een paar m2 te weinig niet direct afvalt. Het kan
immers mogelijk zijn om een extra kamer te realiseren of de oppervlakte te vergroten.

Diemen is aantrekkelijk voor woningzoekenden vanwege zijn gunstige ligging nabij Amsterdam, de groene omgeving, moderne voorzieningen en de diversiteit aan woningtypes.

Natuurlijk kan dat! Wij gaan graag met je mee, maar een eerste indruk mag je ook zelf opdoen. Wanneer de woning naar je zin is, kunnen we samen nog een keer gaan kijken of wij gaan even alleen naar de woning.

In Diemen zijn verschillende woningtypen beschikbaar, van appartementen tot eengezinswoningen, waardoor er voor diverse woonbehoeften iets te vinden is.

De gemiddelde woningprijzen in Diemen variëren, maar over het algemeen biedt de stad diverse betaalbare opties voor woningzoekenden.

De geschiedenis van Diemen gaat terug tot de Middeleeuwen en is verbonden met landbouw en veeteelt. De historische kerken en gebouwen weerspiegelen het verleden van de stad.

Diemen biedt diverse recreatiemogelijkheden, zoals het Diemerpark voor ontspanning in de natuur en de Diemer Vijfhoek voor wandelingen en fietsen.

Momenteel zijn populaire buurten in Diemen onder andere Diemen-Zuid vanwege zijn moderne woningen en groene omgeving, en Diemen-Centrum vanwege de gezellige sfeer en de nabijheid van voorzieningen.

Diemen is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Met nabijgelegen snelwegen en goede trein- en busverbindingen is de stad goed toegankelijk voor zowel automobilisten als OV-reizigers.

Onze makelaars in Diemen bieden volledige ondersteuning bij zowel het kopen als verkopen van huizen. Wij kennen de lokale markt goed en begeleiden verkopers met effectieve marketing en ondersteunen kopers bij het gehele aankoopproces.

Contacteer ons

Hoe kunnen we je helpen?

Bij ons ben je aan het juiste adres.

2051 GH, Overveen
Bloemendaalseweg 341

info@boschenduyn.nl
023 – 52 68 888