Te koop in Haarlem

Zijlweg 119

2013 DG, Haarlem 

€ 1.450.000,- k.k.

Omschrijving

Dit prachtige statige herenhuis heeft maar liefst een oppervlakte van 397 m2 (inclusief kelder) en bestaat uit reeds 6 appartementsrechten (splitsingsakte is reeds opgemaakt). Met zijn zeer gunstige locatie ten opzichte van uitvalswegen, het bruisende centrum van Haarlem en het NS-station, bent u verzekerd van optimale bereikbaarheid. Bovendien zijn de duinen en het strand eenvoudig per fiets te bereiken, wat dit pand ideaal maakt voor liefhebbers van natuur en ontspanning.

Het herenhuis straalt grandeur uit, met zijn schitterende hoge geornamenteerde plafonds die direct imponeren bij binnenkomst. De ruime en zonnige achtertuin is heerlijk rustig, terwijl het herenhuis toch dicht bij het centrum ligt. Tevens is er een achterom

Kortom, een prachtig object geschikt voor ontwikkeling of eigen gebruik.

INDELING
Momenteel beschikt het pand over 15 kamers, 3 badkamers, een keuken en een diepe tuin. Alle opties liggen nog open om hier een eigen droomhuis van te maken of om 6 appartementen te creëren. Zie de plattegronden voor de huidige indeling.

OMGEVING
Dit herenhuis is gunstig gelegen nabij diverse scholen en prachtige natuurgebieden, met gemakkelijke toegang tot uitvalswegen en op loopafstand van het levendige centrum. De vele winkels, speciaalzaken en culturele voorzieningen bevinden zich op slechts enkele minuten lopen, waardoor u altijd in de buurt bent van alles wat u nodig heeft.

In de directe omgeving vindt u tal van gelegenheden voor ontbijt, lunch, diner, een kop koffie, een drankje en een hapje.

BIJZONDERHEDEN
– Aangeboden wordt het gehele pand (reeds gesplitst in 6 appartementsrechten)
– Potentie tot realiseren van prachtig gezinshuis of geweldige belegging
– Woonoppervlakte 383m2 NEN2580 gemeten
– Diepe stadstuin
– Perceel oppervlak 230m2
– Bouwjaar 1890
– Prachtige ligging nabij het centrum en Overveen
– Projectnotaris: Huisman Hoogendoorn & Wieringa Notarissen te Heemstede
– Ouderdomsclausule & “As is Where is” worden opgenomen.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper en/of derden. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars