Te koop in Haarlem

Zandvoorter Allee 292

2012 WJ, Haarlem 

€ 442.500,- k.k.

Omschrijving

Op de grens van Heemstede, gelegen in de serviceflat Kinheim, is dit lichte, ruime appartement te koop.
Doordat het op de bovenste verdieping gelegen is heeft het appartement een geweldig uitzicht over Heemstede.

Het compleet gerenoveerde appartement is volledig rolstoel toegankelijk, heeft 1 zeer ruime slaapkamer en een werkkamer. Het gebouw beschikt over 2 liften, meerdere faciliteiten en een actieve bewoners commissie die allerlei leuke activiteiten organiseren. Er worden uitstapjes georganiseerd en er is een zangkoor. Verder beschikt het gebouw over een gezellige recreatiezaal en is er in het pand een professionele dames- en heren kappers-, pedicure- en een massagesalon aanwezig. Het servicecomplex beschikt ook over een boodschappenservice voor al uw dagelijkse boodschappen en een wekelijkse verkoop van bloemen en planten. De binnentuin met vijver en Koi Karpers zijn voor gemeenschappelijk gebruik en voorzien van bankjes en een prieel om heerlijk te genieten.

Kinheim werkt nauw samen met een thuiszorgorganisatie die vanuit Kinheim opereert en in overleg “zorg op maat” levert. Dit kan zijn op het gebied van huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging en eventueel verpleging voor kortere of langere duur.

Ook de technische medewerkers staan klaar om u te ondersteunen en zijn beschikbaar voor klussen tegen een zeer gunstig tarief.

Indeling
Begane grond
Entree met videobewaking, videotelefoon installatie, gemeenschappelijke hal met receptie, lounge en liften

Zevende etage
Gemeenschappelijke hal met kleine berging, voordeur, hal met garderobe, badkamer met inloopdouche, slaapkamer met inbouw wandkasten en deur naar balkon, open keuken met inbouwkookplaat, inbouwkoelkast, inbouwoven, vaatwasser en inbouw provisiekast, werkkamer, woonkamer met 2 vaste kasten.

Parkeren
Openbare parkeergelegenheid voor de deur.

Bijzonderheden
– Licht appartement door grote raam partijen,
– Woonoppervlakte ca. 86.4 m²,
– Energielabel C, geldig tot 24-06-2034,
– Bijdrage VvE € 499,40 per maand excl. voorschot verwarming € 60,-,

– Faciliteiten o.a.:
Gemeenschappelijke binnentuin, pool / biljartzaal, bibliotheek, logeerkamers, kapsalon, pedicuresalon, massagesalon, vergaderzaal, recreatiezaal, boodschappenservice, wekelijkse verkoop bloemen en planten en computerzaal,
– Leeftijdgrens vanaf 50 jaar,
– Rolstoel vriendelijk,
– Oplevering zo snel mogelijk / in overleg.

In verband met erfkwestie
– Notariskeuze verkoper, Zaannotarissen te Assendelft,
– Onder andere clausule erfkwestie & As is Where zijn van toepassing.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper en/of derden. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.-

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars