Te koop in Amsterdam

Wolbrantskerkweg 9

1069 CL, Amsterdam 

€ 625.000,- k.k.

Omschrijving

Zeer ruim opgezette 7-kamer eengezinswoning, met vijf slaapkamers en zonnig gelegen daktuin en dakterras, omgeven door veel groen, met directe toegang tot een park vanuit de voordeur en op loopafstand van winkelcentrum Osdorpplein!

Ligging:
De woning is gelegen in een wijk welke volledig is vernieuwd en is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer (Station Lelylaan is vlakbij!) als met de auto. Vele winkels op het Osdorpplein en Tussenmeer, het Sloterpark en de Sloterplas zijn gelegen op loopafstand. Met de tram (lijn 1 naar het Leidseplein en lijn 17 in de nabije omgeving), de bus, auto of fiets bent u zo in het hart van Amsterdam. U vindt in de omgeving tevens voldoende gratis parkeergelegenheid.

Indeling:
Begane grond: Via het eigen terras aan de voorzijde betreed je de entree van de woning. De ruime hal biedt toegang tot de woonkeuken voorzien van een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur, de wasruimte, trapkast, (slaap)kamer aan de achterzijde, het separate toilet en de inpandige berging welke ook toegang biedt tot de afgesloten parkeerplaats in de garage waar tevens een optie voor een tweede parkeerplaats (a €25.000,- KK) is.
Eerste verdieping: Op de eerste verdieping is de tuingerichte woonkamer gelegen met toegang tot de riante daktuin welke ook beschikt over een aparte berging. Op deze verdieping zijn ook twee slaapkamers gevestigd aan de voorzijde en een mooi afgewerkte badkamer.
Tweede verdieping: Aan buitenruimte geen gebrek want ook op de tweede verdieping is er, naast nog 2 slaapkamers, een heerlijk dakterras waarbij je heerlijk kunt genieten van de zon.

Het betreft verder een kleinschalig complex, welke ruim is opgezet en is voorzien van riante woningen met eigen afgesloten parkeerplaats(en) en directe toegang tot de woningen.

Erfpacht:
Deze woning ligt op grond, welke eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar aan de gemeente dient te betalen is afgekocht t/m 15 juli 2057. De aanvraag om over te kunnen stappen naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden zijn gedaan. Kijk voor meer informatie op de website van Gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte van 140 m2
– Bouwjaar 2009
– Energielabel A
– Erfpacht is afgekocht t/m 15 juli 2057. De aanvraag om over te stappen naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden zijn gedaan
– VVE bijdrage ca. €163,89,- per maand
– Stadsverwarming
– Inclusief 1 eigen parkeerplaats in afgesloten en tevens overdekte garage.
– Optie voor een tweede parkeerplaats tegen een vraagprijs van €25.000,- KK
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars