Te koop in Amsterdam

Wittgensteinlaan 124

1062 KC, Amsterdam 

€ 525.000,- k.k.

Omschrijving

Super ruim 2-kamerappartement van 92 m2 met fijn balkon met vrij uitzicht en een eigen parkeerplaats!

Indeling:
Entree tot de woning in de hal die toegang geeft tot alle vertrekken. Zo is er toegang tot de inpandige berging, separaat toilet, de badkamer met douche, wastafel en inloopdouche, lichte en zeer riante woonkamer met open keuken. Vanuit de keuken is er een zonnig balkon gelegen op het oosten. Vanuit de woonkamer kom je bij de riante slaapkamer waarbij het mogelijk is om een tweede slaapkamer te creëren.

De woning is voorzien van een berging op de begane grond en een parkeerplaats bij het complex. De gebouwentree is ruim, mooi afgewerkt en goed verzorgd.

Ligging:
De woning is gelegen in het complex aan Wittgensteinlaan. Dit is een rustige straat met veel bomen, gelegen in het voormalige stadsdeel Slotervaart. Het complex bevindt zich op 5 minuten loopafstand van Station Lelylaan van waaruit je binnen enkele minuten op Schiphol bent. Aan het einde van de straat heb je het tram- en metrostation Heemstedestraat. Vanaf hier kun je naar het bruisende Hoofddorpplein, het Vondelpark en het centrum van Amsterdam. Ook is deze buurt perfect te bereiken met de auto. Binnen een paar autominuten zit je op de snelweg Ring A10.

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is eeuwigdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is voor vijftig jaren vooruitbetaald (tot en met 1 juni 2040). Na dit tijdvak is de erfpacht eeuwigdurend vastgeklikt op een bedrag van €370,66. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van eeuwigdurende erfpacht 2016 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van Gemeente Amsterdam.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een appartementsrecht binnen een Vereniging van Eigenaren. Men gaat maandelijks servicekosten aan de Vereniging betalen, waar zowel groot toekomstig onderhoud van wordt betaald als een opstalverzekering. De servicekosten bedragen €153,64,- per maand.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1992;
– Energielabel A
– Erfpachtcanon is afgekocht tot 1 juni 2040 daarna eeuwigdurend vastgeklikt;
– Actieve VVE met professioneel beheer;
– De servicekosten bedragen € 153,64,- per maand ex stookkosten;
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars