Te koop in Amsterdam

Weissensingel 3

1060 PX, Amsterdam 

€ 599.000,- k.k.

Omschrijving

Geweldig gelegen woning met zicht op water en groen aan de voorzijde!

Deze ruime, uitgebouwde tussenwoning in woonwijk de Aker kenmerkt zich door de ruime achtertuin (11,5 meter diep) op het het noordoosten. De woning is recent verbouwd, waarbij vooral de hoogglans witte keuken prachtig in het oog springt. Er zijn nog uitbreidingsmogelijkheden met een eventuele opbouw. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het winkelcentrum de Dukaat. Zoek je liever de rust, dan kun je heerlijk wandelen of fietsen langs de Ringvaart.

Indeling:
Je komt binnen in de hal welke toegang biedt tot het separate toilet en de ruime woonkamer. De woonkamer is riant te noemen, door de uitbouw van 4 meter diep. De tuin is het verlengde van dit woongedeelte, maar nog steeds bijzonder ruim, voorzien van een houten berging en achterom. Door de grote diepte van de tuin, kunt u hier op elk moment van de dag de zon terug vinden. De open keuken is recent vernieuwd en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur, zoals een inductie kookplaat en een quooker. Deze verdieping is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping: vanaf de overloop is er toegang tot de 2 slaapkamers en een badkamer welke is voorzien van een ruime inloopdouche, mooi wasmeubel en tweede toilet.

Er is nog een opbouw mogelijk, waarmee de oppervlakte ca. 40m2 vergroot kan worden.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) is eeuwigdurend afgekocht. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2016 van toepassing. Nooit meer betalen derhalve, voor het gebruik van de grond. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in de woonwijk ‘de Aker’ met zijn vele groenvoorzieningen, speelplaatsen en water. De woning is gelegen in een rustige straat van de woonwijk. In de straat komt voornamelijk bestemmingsverkeer. De wijk kenmerkt zich tevens door zijn centrale ligging t.o.v. Badhoevedorp en het oude dorp Sloten, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. De uitvalswegen A4, A9, A10 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Ook ontbreekt het hier niet aan openbaar vervoer. Naast diverse buslijnen biedt tramlijn 1 een directe verbinding met het centrum van Amsterdam dat in minder dan 30 minuten te bereiken is. Op loopafstand tevens een diversiteit aan winkels (winkelcentrum ‘Dukaat’).

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1998
– Woonoppervlak: 109 m2 (gemeten volgens de meetinstructie)
– Opbouw mogelijk
– Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
– Diepe tuin van 11,5 meter diep
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars