Te koop in Amsterdam

Vrijburg 77

1068 PP, Amsterdam 

€ 469.000,- k.k.

Omschrijving

Keurige eengezinswoning met een riante en zonnige tuin!

Deze 4-kamer eengezinswoning heeft een woonoppervlakte van 95 m2. De ruime tuin is op het westen gelegen, zodat je aan het einde van de dag heerlijk van de zon kunt genieten. Tevens kun je via de achterom een aparte berging bereiken en is deze achterom afgesloten van de openbare weg d.m.v. een hek.

Indeling:
Je komt binnen in de hal van waaruit je toegang heeft tot de tuingerichte woonkamer en de eetkamer aan de voorzijde. De open keuken staat in verbinding met de woonkamer. Vanuit de woonkamer bereik je de heerlijke op het westen gesitueerde tuin. Tevens vind je een separaat toilet op de begane grond.

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers en 2 badkamers welke is voorzien van een douche, ligbad en wastafel. Ook vind je de wasmachine aansluiting in de badkamer.

Bouw:
Het complex is gebouwd medio jaren ’80 en heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking.

Ligging:
Op loopafstand van het woonhuis vind je diverse openbaar vervoer- mogelijkheden (diverse busverbindingen en tram lijn 1 & 17 naar CS). In de nabijheid van de woning vind je de Osdorper Ban en het Osdorpplein met een diversiteit aan winkels en andere sociale voorzieningen zoals o.a. het theater Meervaart, recreatiemogelijkheden (Sloterplas en Sloterpark). De uitvalswegen (A4, A9 en A10) zijn binnen enkele minuten aan te rijden.

Erfpacht:
De woning is gelegen op grond welke eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit woonhuis aan de gemeente dient te betalen is bij de bouw voor vijftig jaren vooruitbetaald (tot en met 31 augustus 2034). Na 21 augustus 2034 is de canon eeuwigdurend vastgeklikt op een bedrag van €367,37. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1983
– Woonoppervlak ca. 95m2
– Ruime tuin op het westen
– Erfpacht is afgekocht t/m 31-08-2034, daarna eeuwigdurend vastgeklikt op een bedrag van €367,37. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd.
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars