Te koop in Amsterdam

Vossiusstraat 49-1

1071 AK, Amsterdam 

€ 975.000,- k.k.

Omschrijving

Fantastisch gelegen appartement met 3 meter hoge plafonds en het Vondelpark voor de deur, met een woonoppervlak van 88 m2 en balkon op het zuiden. Deze woning is gelegen in één van de meest gewilde en mooiste straten van Amsterdam in Oud-Zuid. In de gehele woning zijn met veel aandacht voor detail oude elementen behouden.

Indeling
Bel-etage:
Via de entreedeur kom je binnen in het karakteristieke voorportaal, welke alleen wordt gedeeld met de woning op de begane grond en het souterrain. Vanaf hier betreedt je de woning via een eigen voordeur op de begane grond.

Eerste verdieping:
De trap brengt je naar de overloop op de eerste etage. Vanaf hier krijg je toegang tot bijna alle vertrekken op deze woonlaag. De ruime woonkamer aan de voorzijde heeft 3 ramen breed uitzicht op het Vondelpark en een Frans balkon, waar je van dit unieke uitzicht kunt genieten. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en neutraal in wit uitgevoerd.

De ensuite kamer kan gebruikt worden als zitkamer of tweede slaapkamer en heeft veel daglichttoetreding via de binnenplaats van het gebouw. Aan de achterzijde bevindt zich de hoofdslaapkamer met toegang tot het balkon op het zuiden. De badkamer is ruim opgezet en heeft een vrijstaand ligbad, ruime douche en dubbel wasmeubel. De separate toiletruimte is voorzien van luxe en moderne toilet. De waskast met c.v. ketel is tevens separaat.

Ligging en bereikbaarheid:
De woning is gelegen op één van de meeste gewilde locaties in Amsterdam Oud-Zuid. De Vossiusstraat is een rustige, lommerrijke straat direct aan het Vondelpark. Het Museumplein, De P.C. Hooftstraat en de Van Baerlestraat bevinden zich letterlijk om de hoek. In de directe omgeving bevinden zich vele winkels, restaurants, gezellige terrasjes en speciaalzaakjes. Voor je dagelijkse boodschappen kan je terecht bij de nabij gelegen Albert Heijn en iets verderop bij de bakker, de slager of de drogist. Ook is iedere zaterdag de biologische Zuidermarkt op het Jacob Obrechtplein.

Vlakbij bevinden zich verschillende tramlijnen. De ringweg A10, A2, A4 en Schiphol zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Op straat is het betaald parkeren maar er kan een parkeervergunning worden aangevraagd.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht!

Bijzonderheden:
– Klassieke bovenwoning met authentieke elementen en hoge plafonds
– Bouwjaar 1905
– Woonoppervlakte 88 m2
– Eigen grond!
– Servicekosten € 200,- per maand
– V.v.E. bestaande uit 4 leden. Goed onderling overleg en pand verkeert in goede staat.
– Energielabel C
– Balkon op het zuiden
– Volledig dubbel glas, hardhouten kozijnen uit 2019
– Gehele buitenzijde geschilderd in 2021
– Vondelpark, Concertgebouw en Museumplein binnen handbereik.
– Oplevering in overleg, kan spoedig

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars