Te koop in Amsterdam

Veenbesstraat 4

1036 LP, Amsterdam 

€ 750.000,- k.k.

Omschrijving

Een droomhuis op een mooie, rustige locatie in De Bongerd. Achter de mooie voorgevel van huisnummer 4 gaat een uitgebouwde eindwoning boordevol luxe, sfeer en ruimte verborgen. Er zijn twee dakkapellen geplaatst, waardoor de tweede verdieping potentie biedt om een vierde en vijfde slaapkamer te realiseren. De luxe keuken, prachtige badkamer en zonnige tuin met overdekt terras zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. En de straat? Die is heel rustig!

Vlak om de hoek is een speeltuintje en na een paar minuten lopen sta je bij een supermarkt. De Bongerd is een woonwijk in ontwikkeling met een ruime opzet en een intieme woonsfeer dankzij de kleine woonstraten. Er komen in totaal 1250 woningen en niet alleen de supermarkt, maar ook de brede school is al gebouwd. En wil je toch naar het centrum? Het is maar 10 minuten fietsen naar de pont!

Indeling:

Begane grond:

De hal is een prachtige ruimte met gestucte wanden en plafonds, een mooie tegelvloer met vloerverwarming en een fraaie trapopgang. Aan de linkerzijde zijn een vaste kast met meterkast en de moderne toiletruimte, die is ingedeeld met een wandcloset en fonteintje.

Een grote pui aan de zuidwestkant zorgt voor veel lichtinval en tuincontact in de woonkamer. Een deur geeft toegang tot het overdekte terras en onder de trap is een diepe bergkast. Ook in de woonkamer zie je stucwerk, geschilderd in rustige kleuren en een tegelvloer die past bij diverse interieurstijlen.

Het eetgedeelte staat in verbinding met de keuken. Hier staat een moderne, dubbele wandopstelling met een zwart granieten blad en alle benodigde apparatuur is ingebouwd: een Bora Classic inductie kookplaat met afzuiging, een heetwaterkraan, vaatwasser, combi-oven/magnetron en een grote koel-/vriescombinatie.

Eerste verdieping:

De sfeer en afwerkingsniveau zijn niet beperkt tot de begane grond. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer, die allemaal te bereiken zijn vanaf de overloop. De wanden zijn gestuct en op bijna de hele verdieping ligt een hoogwaardige laminaatvloer.

De badkamer is ingedeeld met een grote inloopdouche, tweede toilet, breed wastafelmeubel en een spiegelkast. Het raam is een groot pluspunt vanwege de lichtinval en ventilatiemogelijkheid. Let op mooie details zoals de luxe douchekraan met regendouche, de glazen douchewand en de donkere tegels in strokenmotief.

Tweede verdieping:

In 2019 zijn er op de tweede verdieping twee grote dakkapellen geplaatst. Hierdoor is dit een verdieping van groot formaat met bergruimte in de schuinten van het dak. In de hoek is de opstelling van de wasapparatuur en de rest van de ruimte kun je naar eigen wens inrichten als slaapkamer, werkkamer of thuisbioscoop. Of splits je deze grote ruimte in twee slaapkamers?

Tuin:

Niet alleen de woning, maar ook de tuin verkeert in een topstaat. De voor- en achtertuin zijn geheel bestraat, waardoor het onderhoud minimaal is. Blikvanger is het ruim 15 m² grote overdekte terras met een glazen schuifwand en inbouwverlichting. In de berging is ruimte voor de fietsen en er is een poort naar de steeg. De omheining voor de katten zal door verkoper worden verwijderd.

Omgeving:

Stap op de fiets naar natuurgebied ’t Twiske of naar een van de winkelcentra in de omgeving; Boven ’t Y, Molenwijk en Banne. Aan de overzijde van het water ligt een groot park, waar je kunt wandelen en hardlopen. Aan het IJ zijn vele restaurants en andere horecagelegenheden zoals Pllek, Loetje, Noorderlicht en Cannibale. Perfect voor een kop koffie, een heerlijke lunch en een etentje met prachtig uitzicht.

Parkeren:

In de straat en om de hoek is voldoende openbare parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 125 m²
– Houten kozijnen, voorzien van HR-glas
– Verwarming via stadsverwarming en een WTW-systeem
– Vloerverwarming op de begane grond
– Uitstekend geïsoleerde woning met veel wooncomfort
– Extra ruimte op de tweede verdieping dankzij twee dakkapellen
– De dakkapel op het zuiden is voorbewerkt om er rolluiken op te kunnen plaatsen
– Erfpacht € 3276,- per jaar
– Energielabel A, geldig tot 13-02-2029

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars