Te koop in Amsterdam

Van der Duijnstraat 23

1051 AS, Amsterdam 

€ 325.000,- k.k.

Omschrijving

Op een geweldige locatie in de hippe wijk “Westerpark”, ligt dit 2 kamer appartement van 37 m2!

Indeling
Gemeenschappelijke entree op de begane grond. Je komt binnen in de entree van het appartement op de eerste verdieping. De hal biedt toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde, het separate toilet, de badkamer welke is
voorzien van een ruim opgezette douche en wastafel, en de woonkamer met open keuken aan de achterzijde gelegen. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, vaatwasser en combi-oven.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
Deze woning is gelegen aan de rand van het hippe voormalige Stadsdeel Westerpark, op een steenworp afstand van de Jordaan en de Westertoren. Met de auto bent u binnen een paar minuten al op de snelweg en diverse trams en bussen brengen u zo naar de andere kant van de stad of het Centraal Station. Tevens bevindt u zich tussen het groen van het Westerpark, het Vondelpark en het Erasmuspark en zijn diverse supermarkten, restaurants en cafés letterlijk om de hoek van de straat te vinden, onder andere op het Westergasterrein en de Van Hallstraat. Iets verder gelegen zijn het Hugo de Grootplein of De Hallen op het Bellamyplein.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) is voortdurend afgekocht t/m 30-06-2032. De erfpacht is voortdurend en hierop zijn de erfpachtbepalingen van 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1981
-Woonoppervlak 37 m2
-Goede, centrale ligging
-Erfpacht is voortdurend afgekocht tot en met 30 juni 2032
-Voorzien van een berging in de onderbouw
-Servicekosten bedragen € 80,20 per maand (inclusief reservering onderhoud en opstalverzekering)
-Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars