Te koop in Amsterdam

Tussen Meer 24-3

1068 GA, Amsterdam 

€ 350.000,- k.k.

Omschrijving

Licht 4-kamer appartement van 70 m2 met 2 balkons, waarvan één op het zuiden!

Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping van dit keurig onderhouden complex aan het Tussen Meer. Het in 1962 gebouwde complex wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging Van Eigenaren.

Indeling:
Je bereikt het appartement via het trappenhuis op de eerste verdieping. Je komt binnen in de hal met de meterkast welke toegang biedt aan de afgesloten keuken, de badkamer welke is voorzien van een wastafelmeubel, bad en de wasmachine aansluiting, de 3 slaapkamers, het separate toilet en de woonkamer. Het appartement beschikt over 2 balkons welke op het zuiden en noorden zijn gesitueerd. In de onderbouw vind je nog een ruime berging.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Bouw:
Het complex is gebouwd in 1962 en heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Het appartement is voorzien van dubbele beglazing.

Ligging:
De woning ligt in een dynamische buurt met een opleving op sociaal en cultureel gebied. Er zijn diverse voorzieningen zoals restaurants, winkels, scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo heb je op loopafstand openbaar vervoer (tram lijn 1 & 17 naar CS) en zit je binnen enkele minuten op de A4, A9 of de A10. Op circa 5 minuten lopen tref je winkelcentrum “Osdorpplein” waar je een diversiteit aan winkels treft. Voor en rondom het complex vind je voldoende gratis parkeergelegenheden. Het complex ligt nabij landelijk gebied Lutkemeerpolder, onderdeel van de Groene As. Op loopafstand vind je daarnaast de Sloterplas en het Sloterpark.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 248,09 per jaar. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing (jaarlijkse indexering). Deze erfpacht is voortdurend en kan voor het eerst worden herzien op 01-10-2035. De aanvraag om over te stappen naar eeuwigdurende erfpacht is onder de gunstige voorwaarden gedaan. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een appartementsrecht binnen een gezonde en actieve vereniging van eigenaren. Men betaalt maandelijks servicekosten aan de Vereniging. De maandelijkse kosten zijn € 142,48.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 70 m2
– Bouwjaar 1962
– Servicekosten bedragen € 142,48 per maand
– Erfpachtcanon bedraagt € 248,09 per jaar
– Berging in de onderbouw
– Ouderdoms-, Asbest- en Niet Zelfbewoningsclausule van toepassing
– Projectnotaris van toepassing
– Oplevering kan snel

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars