Te koop in Edam

't Marken 3

1135 CA, Edam 

€ 349.000,- k.k.

Omschrijving

Je hoeft alleen maar de meubels neer te zetten! Dit duurzame, gelijkvloerse appartement in Baandervestiging is gesitueerd op de eerste woonlaag van Blok A en heeft een fijn balkon op het westen. De visgraatvloer, het schilderwerk, de moderne keuken, ruime badkamer en trendy woonkamerdeur zorgen voor een appartement met de wow-factor. Goed om te weten; er is voldoende openbare parkeergelegenheid en het appartement voldoet royaal aan alle duurzaamheidseisen die in het Bouwbesluit zijn vastgelegd.

Duurzaamheid
Het appartementengebouw is zeer goed geïsoleerd, verantwoord gebouwd en duurzaam verwarmd door middel van bodemwarmtepompen. Zó energiezuinig zelfs, dat zonnepanelen niet nodig zijn om aan de duurzaamheidseisen te voldoen. Het appartement heeft een aangenaam binnenklimaat dankzij de uitstekende isolatie, de WTW-unit voor ventilatie en de laag temperatuur vloerverwarming met warmtepomp die ’s zomers ook beperkt kan koelen. Dit fantastische, splinternieuwe appartement in Baandervesting heeft een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0,4.

Ligging
Het appartement is gesitueerd in Blok A, dat is gebouwd op de hoek van de Baanstraat en ’t Marken. Het oude pakhuis ‘De Vlijt’ is herbouwd met ernaast een pand dat aan een ouderwets fabrieksgebouw doet denken. De ligging aan het Markermeer maakt Edam een aantrekkelijke woonplaats voor liefhebbers van watersport, water en ruimte.

Indeling:

Appartement:
Vanaf het parkeerterrein is het maar een paar stappen naar de voordeur van jouw appartement. De hal heeft, net als de rest van het appartement, een fantastische uitstraling. Onder de visgraat pvc-vloer ligt vloerverwarming en rechts in de hal, tussen de meterkast en de inpandige berging, bevindt zich de toiletruimte met fonteintje.
Een trendy zwarte deur met glas geeft toegang tot de keuken, die in open verbinding staat met de woonkamer. In de keuken staat een splinternieuwe, zwarte wandopstelling met een inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie.
De woonkamer is gesitueerd aan de westkant, waardoor deze leefruimte heerlijk licht is. Ook hier is er gebruikgemaakt van mooie materialen in trendy kleuren, waardoor je zo de bank en eettafel neer kan zetten. Erg handig is de tweede, inpandige berging die vanuit de woonkamer te bereiken is.
Het appartement heeft een ruime tweepersoonskamer, waar je de temperatuur onafhankelijk van de woonkamer kan regelen. Er is genoeg plek voor een tweepersoonsbed en een garderobekast. In de naastgelegen badkamer zie je een ruime douche, fraai tegelwerk, een handdoekenradiator en een wastafelmeubel met spiegel.

Balkon:
Wat dit appartement heel aantrekkelijk maakt, is het balkon op het zonnige westen. Met een diepte van meer dan 2.80 meter is er genoeg plek om met vrienden en familie buiten te zitten. Zet een paar mooie planten neer en het genieten kan beginnen!

Omgeving:
Edam is een prachtige plek om te wonen, omringd door prachtige natuur en vlak bij de dynamiek van de stad. Met de auto en bus zijn Amsterdam-Noord, Amsterdam Centraal en Purmerend goed bereikbaar.

Parkeren:
Aan de voorzijde van het appartementengebouw is voldoende openbare parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 49 m²
– Verwarming, koeling en warm water via een bodemwarmtepomp
– Voldoende openbare parkeergelegenheid
– Gezamenlijke fietsenstalling
– Balkon op het westen
– Fantastische locatie in het historische centrum van Edam
– VvE bijdrage € 83,73,- per maand
– Energielabel A +++ geldig tot 12-1-2033
– EPC 0,4

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM-makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars