Te koop in Amsterdam

Stadionweg 136HS

1077 SW, Amsterdam 

€ 975.000,- k.k.

Omschrijving

Zeer licht en ruime benedenwoning gelegen op een zeer centrale locatie in Amsterdam Zuid.

Op een fantastische locatie in Amsterdam Zuid is deze royale benedenwoning van 151m² gelegen op de begane grond en in het souterrain, met een heerlijk terras (11 m²) dat uitzicht biedt op de fraaie binnentuin. Het appartement maakt onderdeel uit van het complex “MUZENHOF” op een ideale locatie: net buiten het centrum, in de Beethovenbuurt in het zeer gewilde stadsdeel Oud-Zuid, nabij o.a. het WTC, Beatrixpark en uitvalswegen. In de Beethovenstraat zijn divers winkels, gezellige cafés en restaurants te vinden en tevens zijn in de buurt diverse (internationale) scholen op loopafstand gelegen.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
Dit object is gelegen in het populaire stadsdeel Zuid. Om de hoek het uitgebreide winkelaanbod van de Beethovenstraat (Marqt & Albert Heijn). De beste scholen van Amsterdam, waaronder een aantal basisscholen, middelbare scholen en de British School liggen in de directe omgeving.
De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag RAI (S108 en S109) en met het openbaar vervoer (station Zuid/WTC en station RAI). Parkeren is in deze buurt nog (relatief) gemakkelijk.

INDELING:
Begane grond: eigen entree, ruime hal met gastentoilet en toegang tot alle vertrekken. Ruime eet/woonkamer met aan de achterzijde de open keuken en toegang naar het terras dat uitzicht biedt op de zgn. stilte tuin van Mien Ruys. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer en er zijn twee badkamers op deze verdieping te vinden.

Souterrain: ruime slaapkamer aan de achterzijde en aan de voorzijde een ruime kamer / berging gelegen met veel bergruimte. Tevens een eigen badkamer op deze verdieping.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De vereniging van eigenaren betreft het gebouw Muzenhof zijnde; Cliostraat 5 tot en met 65 (oneven nummers) en Stadionweg 104 tot en met 150 (even nummers) Amsterdam. Het Muzenhof comlex is aangewezen als gemeentelijk monument. De servicekosten bedragen maandelijks € 426,66 en voorschot stookkosten € 130,83.

BIJZONDERHEDEN:
– Woonoppervlakte: 151m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Privéterras van 11m², grenzend aan de fraaie en rustige siertuin
– Gemeentelijk monument
– Actieve VvE, professionele administrateur en een MJOP
– Servicekosten bedragen maandelijks circa € 426,66 en voorschot stookkosten € 130,83
– Erfpacht bedraagt € 1.946,67 per jaar – einde tijdvak per 16 april 2063
– Eeuwigdurende erfpacht reeds “vastgeklikt”. Indexcanon vanaf 16 april 2063: € 2.886,90 per jaar
– Parkeren via vergunningenstelsel, momenteel geen wachtlijst;
– Projectnotaris Core Notariaat
– Oplevering kan eventueel spoedig.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper en/of derden. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars