Te koop in Amsterdam

Stadionweg 106-1

1077 ST, Amsterdam 

€ 750.000,- k.k.

Omschrijving

Zeer licht en goed ingedeeld appartement van 112 m² met eigen entree, gelegen op een zeer centrale locatie in Amsterdam Zuid.

Op deze zeer centrale locatie in Amsterdam Zuid is dit fraaie en ruime appartement van 112 m² met eigen entree, gelegen op eerste verdieping voorzien van 2 slaapkamers met een heerlijk balkon (6 m²) dat uitzicht biedt op de fraaie binnentuin.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
Dit appartement is gelegen in het populaire stadsdeel Zuid. Om de hoek het uitgebreide winkelaanbod van de Beethovenstraat. De beste scholen van Amsterdam, waaronder een aantal basisscholen, middelbare scholen en de British School liggen in de directe omgeving.
De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag Rai (S108 en S109) en met het openbaar vervoer (station Zuid/WTC en station RAI). Parkeren is in deze buurt nog (relatief) gemakkelijk.

INDELING:
Eerste verdieping: eigen entree met toegang tot de hal. Aan de voorzijde de lichte woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen. Een ruime eetkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon van circa 6 m² met uitzicht over de fraaie binnentuin (stiltetuin) met vijver. Het appartement heeft twee slaapkamers: één aan de voorzijde en een ruime master gedroom gelegen aan de achterzijde met inbouwkasten, een klein frans balkon en badkamer ensuite v.v. wastafel en ligbad. Verder is er in de hal nog een separaat toilet.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De vereniging van eigenaren betreft het gebouw Muzenhof zijnde; Cliostraat 5 tot en met 65 (oneven nummers) en Stadionweg 104 tot en met 150 (even nummers) Amsterdam. Het Muzenhof comlex is aangewezen als gemeentelijk monument. De servicekosten bedragen maandelijks € 223,54,- en voorschot water en stookkosten € 75,00,-.

BIJZONDERHEDEN:
– Woonoppervlakte: 112 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Praktisch ingedeeld met 2 slaapkamers
– Balkon van 6m² grenzend aan de rustige siertuin
– Gemeentelijk monument
– Actieve VvE, professionele administrateur en een MJOP
– Servicekosten bedragen circa € 223,54 per maand, voorschot water en stookkosten € 75,00,-
– Erfpacht bedraagt € 1.277,35 per jaar – einde tijdvak per 15 april 2063 – AB2000 (tijdvak eeuwigdurende canon vastgezet onder de gunstige voorwaarden)
– Projectnotaris Core notariaat
– Oplevering kan spoedig

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars