Te koop in Amsterdam

Spelderholt 81

1025 BK, Amsterdam 

€ 289.000,- k.k.

Omschrijving

In het complex aan Spelderholt bieden wij op de 4e verdieping dit heerlijke appartement aan.

Het appartement is gelegen nabij winkelcentrum Boven ’t Y en het Waterlandplein is op loop- en fiets afstand. Basisscholen en middelbare scholen zijn ook dichtbij. Daarnaast is er een nieuwe bioscoop nabij het winkelcentrum Boven ’t Y. De openbare bibliotheek bevindt zich op het Waterlandplein. Verder heeft de woning een zeer centrale ligging ten opzichte van het openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich op 2 minuten loopafstand en een busstation is vlakbij. Met de metro Noord-Zuid lijn ben je binnen 6 minuten op het CS. Ook de A10, A9, A5, A2 en A1 zijn binnen enkele minuten bereikbaar met de auto.

Indeling:
Entree in de ruime hal. Vanuit de hal heb je toegang het toilet en tot twee slaapkamers die beiden gelegen zijn aan de achterzijde van het appartement. Tevens is er toegang naar de woonkamer met toegang tot het balkon wat gelegen is op het zuiden. Hier kun je dus heerlijk van het zonnetje genieten. Vanuit de woonkamer heb je toegang naar de derde ruime slaapkamer. De dichte keuken is ook bereikbaar vanuit de hal. De badkamer heeft een granietenvloer, een douche en een wastafel.

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte ca. 76 m2
* Balkon gelegen op het zuiden
* Servicekosten € 162,- per maand
* Energielabel C, geldig tot 10 juli 2028
* Voortdurend recht van erfpacht waarbij de canon is afgekocht tot 1 april 2054
* Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars