Te koop in Amsterdam

Soendastraat 26-2

1094 BH, Amsterdam 

€ 375.000,- k.k.

Omschrijving

Wonen in de Indische Buurt is geweldig! Hier woon je in een bruisende wijk met winkels, cafés, restaurants, de Javastraat en de Dappermarkt op loopafstand. In de Soendastraat, een rustige eenrichtingsstraat, kan dit driekamerappartement van ca. 45 m² met een balkon op het zonnige zuiden zomaar jouw (t)huis worden. Het appartement is gesitueerd op de tweede verdieping en op de bovenste verdieping is een handige berging. Je hoeft niet te verbouwen, waardoor je al snel kan verhuizen en genieten van deze topplek in Amsterdam-Oost.
Deze wijk straalt karakter en sfeer uit. In de straat komt alleen bestemmingsverkeer terwijl de vele restaurants, cafés, bibliotheek en een sportschool maar een paar minuten lopen zijn. Het hart van de wijk is de brede Javastraat, die in verbinding staat met de Eerste van Swindenstraat. Loop naar de Dappermarkt en ontdek steeds nieuwe hotspots in deze populaire wijk.

Indeling:
Op de begane grond is de centrale entree van Soendastraat 26-28 met in totaal 8 appartementen. Aan de buitenzijde zijn de brievenbussen, het bellentableau en de intercom. Vanuit de hal loop je via de trap naar de voordeur van het appartement, gesitueerd op de tweede verdieping. Bij het appartement hoort een ruime privéberging van 8.3 m², gesitueerd op de bovenste verdieping.

Tweede verdieping:
Zodra je in de hal staat, zie je dat het appartement smaakvol is verbouwd. In bijna het hele appartement ligt laminaat en achter de trendy schuifdeur in de hal is een ruime berg-/garderobekast.
Aan de achterzijde is de lichte woonkamer met een witte schouw en een schuifpui naar het balkon. Nu is de woonkamer heel ruimtelijk ingedeeld als zitkamer, maar met een andere indeling kan er ook een eettafel staan. Ook de woonkamer heeft een handige inbouwkast, naast de deur naar de hal.
Naast de woonkamer is de dichte keuken met een deur naar het balkon, waardoor je zo met een hapje en een drankje naar de middag- en avondzon loopt. De lichte wandopstelling is uitgebreid met twee zwarte wandrekken en de keramische kookplaat, afzuigkap en oven zijn ingebouwd. Onder het blad is een plek een was-/droogcombinatie en aan de linkerzijde, naast de spoelbak, kan een grote koel-/vriescombinatie staan.
Dit goed ingedeelde appartement heeft twee ruime slaapkamers, die beiden aan de voorzijde gesitueerd zijn. Qua breedte zijn de slaapkamers bijna identiek, dus je kan kiezen in welke kamer je zelf gaat slapen. En de andere kamer is goed te gebruiken als werk- en kleedkamer.
De laatste ruimte in dit appartement is de badkamer, waar de originele granitovloer is behouden. Lichte tegels op de wanden maken de badkamer heel ruimtelijk en verder zie je zwarte kranen, een wastafel, spiegelkast, toilet en een glazen douchewand.

Balkon:
Vanuit de woonkamer en keuken is het ruim 5.40 meter brede balkon (ca. 7.3 m²) op het zuiden te bereiken. Met creativiteit kun je deze ruimte ook gebruiken om te sporten en in de kast hangt de HR-ketel.

Omgeving:
Stap op de fiets naar het Flevopark en het Oosterpark waar je kunt wandelen en picknicken. Er zijn goede bus- en tramverbindingen, die je binnen een kwartier naar de binnenstad en Amsterdam Centraal brengen. Ook treinstation Muiderpoort ligt in de nabijheid, met een snelle verbinding naar Schiphol. Liever met de auto? Na ongeveer 5 minuten rij je op de Ring A10!

Berging:
Bij het appartement hoort een privéberging van 8.3 m², gesitueerd op de bovenste verdieping.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 45 m²
– Bouwjaar 1913
– Energielabel D, geldig tot 18-11-2025
– VVE met maandelijkse servicekosten van € 126,-
– Erfpacht is afgekocht tot 1 oktober 2056
– Twee goede slaapkamers
– Nette keuken en badkamer
– Lichte woonkamer met een schuifpui naar het balkon (zuid)
– Eigen berging (ca. 8.3 m²)
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM-makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars