Te koop in Amsterdam

Sinjeur Semeynsstraat 66-6

1061 GL, Amsterdam 

€ 275.000,- k.k.

Omschrijving

Op zoek naar een ruim en licht appartement in het gewilde Bos en Lommer? Dan is dit appartement van ca. 66m2 met 3 slaapkamers, 2 balkons en een ruime berging op de eerste verdieping van het complex wellicht iets voor jou.

Indeling
Begane grond:
Hier vind je een afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, liftinstallatie, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

Zesde verdieping
Bij de entree links van de voordeur van het appartement heb je een handige bergingskast van ca. 1,5 m2. Je komt het appartement binnen in de ruime hal. Vanuit hier loop je zo de lichte woonkamer binnen. Vanuit de woonkamer krijg je toegang tot het balkon op het westen. Ook de enorm ruime hoofdslaapkamer is erg licht door de grote ramen. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de oostzijde van het appartement. Ook dit is een enorm ruime kamer voorzien van een balkon. Ook vanuit de keuken is het tweede balkon aan de rustige westzijde van het appartement bereikbaar. Ideaal om einde middag nog even rustig van het zonnetje te genieten. De kozijnen van de gehele voorzijde zijn recentelijk vervangen voor kunststof kozijnen met hoog rendement glas. Vanuit de hal is de vierde slaap/werkkamer te bereiken waar ook de CV opstelling gevestigd zit.

Omgeving en bereikbaarheid
Deze woning is gelegen in de gezellige en populaire buurt Bos en Lommer in stadsdeel Amsterdam West. In de directe omgeving vind je supermarkten en speciaalzaken voor je dagelijkse boodschappen, gezellige cafés en restaurants en een groot aanbod aan winkels. Hiervoor kan je onder andere terecht bij het bruisende Bos en Lommerplein, het Merctorplein of de Hoofdweg. Ook wandel je vanaf dit appartement in enkele minuten naar het culturele Westerpark of ben je met enkele minuten fietsen bij het Erasmuspark, het Rembrandtpark, in de gezellige Jordaan of het centrum van Amsterdam. Station Sloterdijk is ook goed te voet, met de fiets of met openbaar vervoer bereikbaar. Hier vind je diverse vormen van openbaar vervoer naar het Centrum, Schiphol of andere stations in de grote steden. Door de centrale ligging ben je ook met enkele minuten op de Ring A-10.

Vereniging van Eigenaren:
De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd De maandelijkse bijdrage zijn €343,- per maand en bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering, gemeentebelasting en sparen voor toekomstig onderhoud. De VvE is ontzettend druk met verduurzaming. Deze kosten zijn al meegenomen in de huidige servicekosten.

Erfpacht grond:
Het complex ligt op een perceel grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar betaald een jaarlijkse vergoeding voor de erfpacht, de canon, aan de gemeente. De canon bedraagt thans: €87,63 welke 1-jaarlijks wordt geïndexeerd. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. Het huidig tijdvak loopt tot: 28 februari 2035. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1961
– Woonoppervlakte 66 m2
– Externe berging op eerste verdieping (7 m2)
– 2 Balkons (oost en west)
– Complex voorzien van zonnepanelen
– Kozijnen voorzijde zijn recentelijk vervangen
– Erfpachtcanon bedraagt €87,63 per jaar en wordt jaarlijks geïndexeerd.
– Servicekosten bedragen €343,- per maand
– LET OP! Foto’s 3, 15 en 17 betreffen artist impressions!
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars