Te koop in Amsterdam

Sinjeur Semeynsstraat 52IV

1061 GL, Amsterdam 

€ 340.000,- k.k.

Omschrijving

Op zoek naar een ruim en licht hoek appartement in het gewilde Bos en Lommer? Dan is dit appartement van ca. 87m2 met 3 goed bemeten slaapkamers, 3 balkons en een ruime berging op de eerste verdieping van het complex wellicht iets voor jou.

Indeling
Begane grond:
Hier vind je een afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, liftinstallatie, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

Vierde verdieping
In de entree links van de voordeur van het appartement heb je een handige bergingskast van ca. 1,5 m2. Je komt het appartement binnen in de ruime hal. Vanuit hier loop je zo de lichte woonkamer binnen. Door de hoekligging van het appartement heb je aan twee zijden grote raampartijen. Vanuit de woonkamer krijg je toegang tot het balkon op het zuiden. Ook de enorm ruime hoofdslaapkamer is erg licht door de grote ramen. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de oostzijde van het appartement. Ook dit is een enorm ruime kamer voorzien van een balkon. Vanuit zowel de badkamer als de keuken is het tweede balkon aan de rustige westzijde van het appartement bereikbaar. Ideaal om einde middag nog even rustig van het zonnetje te genieten. De kozijnen van de gehele voorzijde worden op korte termijn vervangen voor kunststof kozijnen met hoog rendement glas. Vanuit de keuken krijg je toegang tot de derde slaapkamer. Het geheel wordt afgemaakt met een berging op de eerste verdieping van het complex.

Omgeving en bereikbaarheid
Deze woning is gelegen in de gezellige en populaire buurt Bos en Lommer in stadsdeel Amsterdam West. In de directe omgeving vind je supermarkten en speciaalzaken voor je dagelijkse boodschappen, gezellige cafés en restaurants en een groot aanbod aan winkels. Hiervoor kan je onder andere terecht bij het bruisende Bos en Lommerplein, het Merctorplein of de Hoofdweg. Ook wandel je vanaf dit appartement in enkele minuten naar het culturele Westerpark of ben je met enkele minuten fietsen bij het Erasmuspark, het Rembrandtpark, in de gezellige Jordaan of het centrum van Amsterdam. Station Sloterdijk is ook goed te voet, met de fiets of met openbaar vervoer bereikbaar. Hier vind je diverse vormen van openbaar vervoer naar het Centrum, Schiphol of andere stations in de grote steden. Door de centrale ligging ben je ook met enkele minuten op de Ring A-10.

Vereniging van Eigenaren:
De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd De maandelijkse bijdrage zijn € 347,42 per maand en bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering, gemeentebelasting en sparen voor toekomstig onderhoud. De VvE is ontzettend druk met verduurzaming. Deze kosten zijn al meegenomen in de huidige servicekosten.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1961
– Woonoppervlakte 87 m2
– Externe berging op eerste verdieping (7 m2)
– 3 Balkons (Oost, Zuid en West)
– Energielabel D
– Complex voorzien van zonnepanelen
– Achterzijde en zijkant van het appartement voorzien van kunststof kozijnen met geluidswerend, isolerend glas met ventilatiesysteem
– Kozijnen voorzijde worden op korte termijn vervangen
– Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van toepassing
– Erfpachtcanon bedraagt € 115,28 per jaar
– Jaarlijkse indexering t/m 28-02-2035, Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van toepassing
– Servicekosten bedragen € 347,42 per maand
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars