Te koop in Amsterdam

Ruys de Beerenbrouckstraat 91

1067 BN, Amsterdam 

€ 275.000,- k.k.

Omschrijving

Een groot terras op het zuiden, Tuinen van West op steenworp afstand en een gezellig 2-kamer appartement zijn de ingrediënten van dit superleuke appartement aan de westzijde van Amsterdam. Dit fijne appartement is gesitueerd op de derde verdieping (lift aanwezig) van een goed onderhouden gebouw, waar je met veel plezier gaat wonen.

De ruime, lichte woning ligt op de derde verdieping en is goed te bereiken via openbaar vervoer of met de auto! De woning is gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk waarbij diverse sociale en culturele voorzieningen beschikbaar zijn. De woning is op de hoek gelegen, waardoor er geen mensen op de galerij langs de woning lopen, dus super rustig!

Indeling:
U komt binnen in de hal waar u aan de hoekzijde toegang heeft tot de keuken met veel daglichttoetreding. De keuken is in 2017 geplaatst en ziet er zeer netjes uit. Naast de meterkast zit de seperate toiletruimte. Daarnaast de badkamer, welke gemoderniseerd dient te worden.

Aan de achterzijde van het appartement vindt u de ruime woonkamer met daarnaast de slaapkamer van tevens goed formaat. Hier heeft u toegang tot het royale op het zuiden gelegen balkon waar u de gehele dag van de zon kunt genieten.

In de onderbouw bevind zich nog een bij de woning behorende berging en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Ligging:
Het appartement is gelegen op loopafstand van openbaar vervoer met o.a. tram en bus die richting Centraal Station gaan alsmede Winkelcentrum Lambertus Zijlplein en basisschool ‘t Koggeschip. Ook station Sloterdijk en Schiphol zijn door de centrale ligging snel te bereiken.
Ook de uitvalswegen A10 en A4 liggen nabij het appartement alsmede het recreatiegebied Spaarnwoude.
Ook op loopafstand gelegen vindt u het Eendrachtspark en de naastgelegen speeltuin Herman Hellingplantsoen. Het Sloterparkbad, diverse sportvelden en het Meervaart Theater zijn op fietsafstand gelegen.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon (de jaarlijkse huur voor deze grond) is afgekocht t/m 30-04-2053. Deze erfpacht is voortdurend. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1966
-Woonoppervlakte 50 m2
-Balkon op het zuiden
-Berging in de onderbouw en gemeenschappelijke fietsenberging
-2 liften in complex aanwezig
-CV installatie: Nefit Proline NxT HRC 24, CW3, januari 2016 met onderhoudscontract
-Servicekosten bedragen circa € 137,78 p.m. (incl. opstalverzekering en reservering onderhoud)
-Erfpachtcanon is afgekocht t/m 30-04-2053
-Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars