Te koop in Amsterdam

Ruys de Beerenbrouckstraat 109

1067 BN, Amsterdam 

€ 275.000,- k.k.

Omschrijving

Sfeervol twee kamer HOEK appartement, gelegen in een net complex, met balkon op het zuiden. De ruime, lichte woning ligt op de vierde en bovenste verdieping en is goed te bereiken via openbaar vervoer of met de auto! De woning is gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk waarbij diverse sociale en culturele voorzieningen beschikbaar zijn.

indeling:
U komt binnen in de hal waar u aan de hoekzijde toegang heeft tot de keuken met veel daglichttoetreding. De keuken is is gelegen aan de voorzijde en heeft veel daglicht door een zijraam. Naast de meterkast zit de seperate toiletruimte en daarnaast de badkamer.

Aan de achterzijde van het appartement vindt u de ruime woonkamer met daarnaast de slaapkamer van tevens goed formaat. Hier heeft u toegang tot het royale op het zuiden gelegen balkon waar u de gehele dag van de zon kunt genieten.

In de onderbouw bevind zich nog een bij de woning behorende berging en een gemeenschappelijke fietsenberging.

ligging:
Het appartement is gelegen op loopafstand van openbaar vervoer met o.a. tram en bus die richting Centraal Station gaan alsmede Winkelcentrum Lambertus Zijlplein en basisschool ‘t Koggeschip. Ook station Sloterdijk en Schiphol zijn door de centrale ligging snel te bereiken.
Ook de uitvalswegen A10 en A4 liggen nabij het appartement alsmede het recreatiegebied Spaarnwoude.
Ook op loopafstand gelegen vindt u het Eendrachtspark en de naastgelegen speeltuin Herman Hellingplantsoen. Het Sloterparkbad, diverse sportvelden en het Meervaart Theater zijn op fietsafstand gelegen.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon (de jaarlijkse huur voor deze grond) is afgekocht t/m 30-04-2053. Deze erfpacht is voortdurend. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1966
-Woonoppervlakte 50 m2
-Balkon op het zuiden
-Berging in de onderbouw en gemeenschappelijke fietsenberging
-2 liften in complex aanwezig
-Servicekosten bedragen circa € 150,- p.m. (incl. opstalverzekering en reservering onderhoud)
-Erfpachtcanon is afgekocht t/m 30-04-2053
-Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars