Te koop in Amsterdam

Ruimzicht 115

1068 CR, Amsterdam 

€ 300.000,- k.k.

Omschrijving

Fijn 2-kamer appartement op de zevende etage met weids uitzicht over de Sloterplas en slechts op een minuut loopafstand van het Sloterpark. Het goed onderhouden complex ‘Torenwijck V’ wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Je komt binnen in de keurige hal van het complex. Middels de twee liften is het appartement op de zevende verdieping bereikbaar. Hier kom je binnen in de ruime hal met meterkast en separate toiletruimte met fonteintje. Vanuit de hal is er toegang tot de lichte woonkamer, de ruime keuken en een bergkast waar de boiler zich bevindt. In de keuken is meer dan genoeg ruimte voor een grote eettafel. De keuken verleent toegang tot het balkon gelegen op het westen. Via de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar. Deze biedt toegang tot zowel het tweede balkon als de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Vanuit de badkamer kom je bij een riante inloopkast.

Het geheel wordt compleet gemaakt door een ruime berging op de begane grond én een berging buiten. Ideaal voor fietsen of een motor. Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegrond bekijken.

Bouw:
Het complex ‘Torenwijck V’ is gebouwd omstreeks 1967 maar was zijn architectuur ver vooruit. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak dat voorzien is van een bitumineuze dakbedekking. Het appartement is geheel voorzien van dubbele en deels HR+ beglazing en wordt verwarmd middels blokverwarming. De warmwatervoorziening betreft een elektrische boiler.

Ligging:
Het complex ligt aan de rand van de Sloterplas en eenmaal buiten loop je direct het Sloterpark in. Op loopafstand (5 minuten) tref je het Osdorpplein met een diversiteit aan winkels waaronder: Albert Heijn, HEMA, Blokker en verder nog vele andere populaire winkels. Vanaf het plein zijn er ook diverse openbaar vervoersmogelijkheden naar Amsterdam CS, Station Lelylaan, Sloterdijk en Schiphol. Met de auto (vrij parkeren) ben je binnen enkele minuten op zowel de A10, A9 als A4. Lekker centraal dus!

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, die formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon wordt jaarlijks geïndexeerd en is momenteel is € 116,21 per jaar. Het huidige tijdvak loopt tot 15 juni 2039. De Algemene Bepalingen van voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

Kenmerken:
– 7e verdieping, weids uitzicht!
– Bouwjaar 1967
– Woonoppervlak 73m2
– Servicekosten € 227,85 per maand (woning € 220,64 en berging € 7,21)
– Voorschot stookkosten € 45,34 per maand
– De woning wordt verwarmd door blokverwarming
– Energielabel C
– Volledig voorzien van dubbel glas en HR+ glas
– Berging in de onderbouw
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars