Te koop in Amsterdam

Prof. R. Casimirstraat 5

1068 KC, Amsterdam 

€ 575.000,- k.k.

Omschrijving

Professor R. Casimirstraat heeft zijn naam te danken aan Professor Rommert Casimir (1877-1957). Hij zette zich onder andere in voor het bijzonder neutraal onderwijs in Nederland en werd later ook hoogleraar opvoedkunde.

Schitterend gelegen 5 kamer woning met zonnige tuin en dakterras!

Indeling:
Je komt binnen in een zee van ruimte en licht. De heerlijke woonkamer is voorzien van vloerverwarming en een elektrische openhaard. Door de open keuken, die beschikt over verschillende inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, vaatwasser en een combi-ovenmagnetron, blijft koken gezellig als er gasten op bezoek zijn. Door de schuifpui aan de achterzijde kan je letterlijk het zonnetje in huis halen. De fraai aangelegde tuin is namelijk gelegen op het zuiden. Door de elektrische zonwering kun je in de zomer ook plaats nemen in de schaduw. Op de eerste etage vind je aan de achterzijde een ruime slaapkamer en een werkkamer welke zijn voorzien van rolluiken. Ook zijn deze twee kamers voorzien van een ventilator met stabilisator. Aan de voorzijde is nog een extra werkkamer gelegen die ook gebruikt kan worden als slaapkamer. Bovendien is de badkamer ook op deze verdieping gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. De lichte en ruime zolder is voorzien van grote raampartijen waardoor de zolder ook gebruikt kan worden als een slaapkamer. De raampartijen beschikken bovendien over elektrische rolluiken. De infra rood sauna die nu aanwezig is kan worden overgenomen, dus kom tot rust in de heerlijke sauna om vervolgens af te koelen op het zonnige dakterras. Tot slot, is de berging welke is voorzien van elektra te bereiken via de voortuin.

Omgeving:
Op loopafstand van de woning vind je diverse openbaar vervoers- mogelijkheden (diverse busverbindingen en tram lijn 1 naar Muiderpoortstation). Ook aan recreatie is gedacht. Het Sloterpark en de Sloterplas liggen tevens op loopafstand alwaar het heerlijk recreëren is en waar je een baantje kunt trekken in het Sloterparkbad. Langs de Sloterplas zijn diverse gezellige restaurantjes. Verder vind je in de nabijheid van de woning het Osdorpplein met een diversiteit aan winkels en andere sociale voorzieningen zoals o.a. het theater Meervaart en de uitvalswegen (A4, A9 en A10) zijn binnen enkele minuten aan te rijden.

Eigendomssituatie:
De woning ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van deze woning aan de gemeente dient te betalen is vooruitbetaald tot en met 15-01-2040. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 1966 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1990
– Woonoppervlakte 117m2
– Voortdurende erfpacht afgekocht t/m 15-01-2040, heeft een aanvraag gedaan voor het overstappen onder de gunstige voorwaarden naar eeuwigdurende erfpacht.
– Zonnige tuin voorzien van verlichting en zonnig dakterras gelegen op het zuiden
– Beschikt over vloerverwarming
– VR-ketel is 4 jaar geleden vernieuwd
– Elektrische rolluiken aan de achterzijde
– Elektrische zonwering
– Het dak van de woning is 3 jaar geleden vernieuwd
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Voor de verkoop geldt het wettelijk schriftelijkheidsvereiste. Dit houdt in dat bij verkoop waarbij alleen particuliere partijen betrokken zijn pas sprake is van een overeenkomst nadat de koopakte is getekend.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars