Te koop in Amsterdam

Nicolaas Anslijnstraat 40

1068 WN, Amsterdam 

€ 370.000,- k.k.

Omschrijving

Dit ruime appartement van 79 m2 is gelegen op de 4e en 3e verdieping van dit goed onderhouden complex aan de Nicolaas Anslijnstraat. Het keurige, aan de rand van de Sloterplas en het Sloterpark gelegen, complex beschikt over een viertal liften en wordt professioneel beheerd door een financieel gezonde en actieve vereniging van eigenaren.

Indeling:
4e verdieping: vanuit de entree heb je toegang tot de hal waarbij de 2 ruime slaapkamers en badkamer te betreden is. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde heb je toegang tot het op het oosten gesitueerde balkon waar je heerlijk kunt genieten van de ochtend zon. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en toilet.

3e verdieping: via een interne trap in de hal bereik je de 3e verdieping. Op deze verdieping vind je de half open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het geheel wordt afgemaakt met een heerlijke lichte en riante woonkamer.

Ligging:
De locatie is zeker ideaal te noemen! Op het Osdorpplein vind je een ruim winkelaanbod. Voor de liefhebber ligt het theater “De Meervaart” op loopafstand. Verder zijn er verschillende mogelijkheden voor recreatie, de Sloterplas leent zich uitstekend voor alle vormen van watersport, joggen, fietsen etc. Daarnaast bevindt zich op loopafstand het sportcentrum Sloterparkbad. Ook het openbaar vervoer richting Schiphol en Amsterdam-Centraal is eenvoudig te bereiken. De uitvalswegen A10, A9 en A4 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Kortom een ideale locatie om u te vestigen!

Verduurzaming VvE:
De VvE gaat het gebouw verduurzamen. Een bouwteam, bestaande uit een architect, aannemer, begeleider en een aantal eigenaren, is wekelijks bezig met de voorbereiding. De VvE gaat de achterzijde (Sloterplas) compleet vernieuwen met als resultaat goed geïsoleerde panelen en hoogwaardige houten kozijnen met HR+++ glas. Ook kijkt het bouwteam naar extra energiebesparende maatregelen, zoals isolatie van de plafonds van de garages, waterzijdig inregelen van de radiatoren, het verbeteren van de ventilatie en het plaatsen van zonnepanelen. Hiervoor wordt een financiering aangegaan door de VvE. De rente en aflossing van de 20 jarige, binnenkort door de VVE te formaliseren lening, zijn in de huidige servicekosten inbegrepen. De verwachting van het bouwteam is dat de aannemer start eind 2023 / begin 2024. De flat maakt gebruik van blokverwarming die op dit moment wordt gestookt met gas. Na de renovatie kan de VvE overstappen op het warmtenet (ligt al in de straat) of een warmtepomp. De voorgevel is vrij recent gerenoveerd en heeft houten kozijnen met HR++ glas en hoogwaardige deuren.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 99,37 en het tijdvak loopt tot 1 augustus 2037. Daarna is de erfpacht canon eeuwigdurend vastgeklikt op een bedrag van €123,82 en wordt jaarlijks geïndexeerd. De erfpacht is eeuwigdurend en hierop zijn van toepassing de voorwaarden van 2016. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1964
– Appartementsrecht
– Woonoppervlakte ca. 79 m2
– Berging op begane grond
– Servicekosten € 397,81 per maand inclusief onderhoud, opstalverzekering en glazenbewassing
– Voorschotstookkosten € 105,50 per maand
– Erfpachtcanon € 99,37 per jaar
– Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars