Te koop in Amsterdam

N. Lansdorpstraat 53

1022 KB, Amsterdam 

€ 545.000,- k.k.

Omschrijving

Ben je op zoek naar een gelijkvloers appartement met energielabel A, waar je zelf de puntjes op de -i kan zetten? Op een prachtige plek in het stijlvolle gebouw ‘de Singel van Noord’ is dit zeer ruime hoekappartement van 101 m² met twee slaapkamers en fantastisch uitzicht in verkoop gekomen. Als koper dien je zelf voor een vloerafwerking en een keuken te plaatsen, waarna je kunt beginnen met schilderen en inrichten. Bij het appartement hoort een vaste parkeerplek in de parkeergarage en er zijn twee gemeenschappelijke bergingen voor de fiets, scooter en fatbike.
De ligging is fantastisch. Vanuit de woonkamer kijk je naar het Noorderkwartier en de skyline rondom station Noord. Dit betekent ook dat de metro op loopafstand is en dat je in een mum van tijd in hartje Amsterdam staat! Het Noorderpark is op fietsafstand, net als de Van der Pekstraat en vele andere hotspots. In Noord vind je vele onderwijsvoorzieningen, goed openbaar vervoer, vele sportclubs en speelruimte voor de jongste Amsterdammers.

Indeling:
Appartementengebouw:
Het stijlvolle gebouw heeft een mooie entree met de brievenbussen en video-intercom. Met een druk op de knop kun je vanuit het appartement de deur beneden openen, waarna vrienden en familie in de gemeenschappelijke hal staan. Vervolgens kunnen ze met de trap of lift naar het appartement, gesitueerd op de tweede verdieping. Kom je zelf met de auto, scooter of fiets thuis, dan kun je rechtstreeks vanuit het souterrain naar de tweede verdieping.

Appartement:
Dit zeer ruime hoekappartement heeft een ruime hal, die klaar is om te voorzien van een vloer naar eigen smaak. Recht voor je is een inpandige berging, met ruimte voor de wasapparatuur. Naast de berging zijn de meterkast en de toiletruimte met fonteintje.
Aan het einde van de hal loop je de woonkamer met open keuken in. Met een totale oppervlakte van ruim 50 m² en lichtinval aan twee zijden is dit een fantastische leefruimte met veel potentie. De aansluitingen voor het plaatsen van een keuken zijn aanwezig en doordat de ramen aan voorzijde tot de vloer reiken, zie je veel groen en water.
Dit hoekappartement heeft twee slaapkamers van ca. 17.6 en 8 m². De master bedroom bevindt zich aan de achterzijde en biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een op maat gemaakte kastenwand of inloopkast. Aan de overzijde van de hal is de badkamer met een ruime douche en wastafel. Gezien de grootte van de badkamer het mogelijk om de ruimte in te delen met een ligbad, inloopdouche en twee wastafels.
Buiten het appartement, maar op dezelfde verdieping, is nog een berging van ca. 3.8 m².

Omgeving:
In Amsterdam Noord kun je wonen, werken, winkelen, uit eten gaan, sporten en een van de vele culturele initiatieven bezoeken. Voor kinderen (en jezelf) is de kinderboerderij een leuke plek en voor golfliefhebbers is de ligging nabij Golf Waterland een groot voordeel. Net buiten Noord vind je een prachtig buitengebied en recreatiegebied ’t Twiske, waar je kunt wandelen en fietsen. Vanaf de parkeergarage is het maar 1,5 kilometer naar de oprit van de Ring A10 Noord.

Parkeren:
Bij het appartement hoort een vaste parkeerplek in de parkeergarage. Voor de fiets, scooter en fatbike zijn er twee gemeenschappelijke fietsenbergingen.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 101 m²
– Bouwjaar 2010
– VvE bijdrage € 141,24- per maand (appartement en parkeerplaats)
– Twee gezamenlijke fietsenbergingen
– Vaste parkeerplek in de parkeergarage
– Privéberging op de tweede verdieping
– Energielabel A, geldig tot 15-04-2034
– Tijdvak erfpacht van 16-12-2007 t/m 15-12-2057. Canon € 1877,77 (december 2023 – december 2024)

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM-makelaar te laten bijstaan.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars