Te koop in Amsterdam

N. Lansdorpstraat 3

1022 KB, Amsterdam 

€ 635.000,- k.k.

Omschrijving

Dit zeer ruime hoekhuis in Elzenhagen trekt direct de aandacht. De hoge, groene voorgevel met grote ramen en Frans balkon maakt je nieuwsgierig en zorgt voor een huis met de juiste looks. Hier krijg je de mogelijkheid om jouw droomhuis te realiseren, want in feite is dit een direct beschikbare nieuwbouwwoning met energielabel A, die aan de binnenzijde afgewerkt dient te worden. De HR-ketel is nieuw en het stucwerk is net droog waardoor jij je kunt richten op de keuken, badkamer, toiletruimte en de afwerking.
Elzenhagen is een populaire wijk om te wonen, met name bij jonge gezinnen. Recht tegenover de woning zijn een basisschool en kinderopvang gevestigd. Ook sportfaciliteiten, metrostation Noord van de Noord-Zuid lijn, de bioscoop, winkelcentrum de Banne en winkelcentrum Boven ’t Y zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt.

Indeling:

Begane grond:
In de hal, naast de meterkast, is ruimte voor een garderobe en de toiletruimte heeft de benodigde aansluitingen voor een inbouwreservoir met wandcloset en een fonteintje.
De lichte keuken staat in verbinding met de uitgebouwde woonkamer. Een grote schuifpui verbindt de woonkamer met de tuin en aan de voorzijde is de ruime keuken. In de keuken zijn alle benodigde aansluitingen aanwezig en via een deur in de grote pui is het terras aan de voorzijde te bereiken.

Eerste verdieping:
Niet alleen op de begane grond, maar ook boven heeft dit huis veel ruimte en prachtig lichtinval. Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. Aan de voorzijde is de master bedroom met Frans balkon en de kamers aan de achterzijde zijn heel geschikt als kinderkamer, werkkamer of hobbyruimte.
Kies je voor design of een klassieke look? Deze badkamer biedt de mogelijk om jouw wensen (en dromen) in vervulling te laten gaan. De aansluitingen voor een ruime douche, wastafel en een toilet zijn al aanwezig.

Tweede verdieping:
Onder het hoge, schuine dak is een zeer grote zolderkamer die de mogelijkheid biedt om nog twee slaapkamers te realiseren. Naast de trap hangen de HR-ketel en de ventilatieunit.

Buiten:
De voor- en achtertuin verdienen een opknapbeurt, waarna je heerlijk in de zon kunt zitten. De achtertuin is gesitueerd op het noordwesten en achter in de tuin staat een houten berging. Aan de linkerkant is een poort naar de steeg, waardoor je zo met de fiets op pad kunt.

Omgeving:
Met de metro is het maar 10 minuten naar Amsterdam CS en reis je verder, dan reis je via het centrum en Amsterdam-Zuid naar Station Zuid. In Noord vind je veel openbaar groen, genoeg speelruimte voor de kinderen en er is een goede aansluiting op de Ring A10.

Parkeren:
In deze eenrichtingsstraat is voldoende openbare parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 147m²
– Erfpacht jaarlijkse cannon, huidig EUR 4957 per jaar (jaarlijks geïndexeerd)
– Naar eigen smaak en budget aan de binnenzijde te verbouwen en stylen (casco)
– Drie (mogelijk vijf) slaapkamers
– Dakkapel mogelijk, tekeningen en offerte aanwezig.
– Energielabel A geldig tot 16-02-2033.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars