Te koop in Ilpendam

Mezenpad 14

1452 XP, Ilpendam 

€ 239.000,- k.k.

Omschrijving

Dit is inderdaad uniek! In het Waterlandse dorp Ilpendam zijn namelijk maar weinig woonmogelijkheden voor starters en/of senioren. Dit wooncomplex bestaat uit twee gebouwen met twee woonlagen. In elk gebouw bevinden zich 12 appartementen. Elk appartement is ca. 53 m2 groot en telt in totaal twee slaapkamers. Nummer 14 bevindt zich op de eerste verdieping. Daarmee beschikt het appartement over een balkon en is het appartement goed toegankelijk.

Indeling:
Entree op eerste verdieping, kleine hal met toegang tot eerste kamer aan de voorzijde met een half open keuken. Ruime en lichte woonkamer en toegang tot de tweede slaapkamer. De eerste slaapkamer is zeer ruim en geeft toegang tot het balkon en de badkamer. De badkamer is v.v. een inloopdouche, wastafel en toilet.

Locatie:
Ilpendam is een klein dorp binnen de gemeente Waterland en ligt op ca. 8 autominuten van de Ring A10/ Amsterdam. Er is een uitstekende busverbinding waarmee u zelfs in een drukke spits met ca. 10 minuten op Amsterdam Centraal staat.

Bijzonderheden:
– Volle eigendom
– Servicekosten € 330,30 per maand (inclusief Stookkosten)
– Blokverwarming
– Energielabel D. Geldig tot 10-09-2028
– Projectnotaris van toepassing, Van Buttingha Wichers notarissen
– Oplevering per direct mogelijk

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars