Te koop in Amsterdam

Melkweg 22A

1033 AC, Amsterdam 

€ 225.000,- k.k.

Omschrijving

****LET OP, DEZE WONING WORDT VERKOCHT IN VERHUURDE STAAT****

– Bezichtigingen niet mogelijk
– Koop geschied dus ongezien
– Verhuurd sinds maart 2001
– Aanvangshuur Fl. 850,- kale huur
– Actuele huur per 1 juli 2024 € 768,36
– Huur voor onbepaalde tijd
– Verkoop in verhuurde staat
– Bestemming wonen
– Geen energielabel
– Geen NEN 2580 meetstaat, niet ingemeten (oppervlakte afkomstig uit BAG)
– 10,4% overdrachtsbelasting

De Melkweg ligt aan de rand van Tuindorp Oostzaan met het Mercuriusplein en Zonneplein om de hoek. Ook zijn er leuke scholen, kinderdagverblijven, speeltuinen en zelfs een pierenbad op loopafstand, een begrip in de buurt!
Een ander groot pluspunt van de locatie is dat recreatiegebied het Twiske vlakbij ligt. In circa 3 minuten is de ring A10 bereikbaar, de NDSM-pont ligt om de hoek, CS is uitstekend per bus en metro bereikbaar. Binnen 20 minuten sta je in het hart van de stad terwijl je hier de ruimte en rust hebt zoals je dat alleen in een dorp vindt.

Indeling (globaal):

Begane grond:
Zijentree, hal met CV opstelling, toilet en wasmachine aansluiting, tuinkamer, woonkamer aan de voorzijde en de keuken met lichte maar eenvoudige opstelling.

1e Verdieping:
Ruime slaapkamer met dakkapel, kleine sanitaire ruimte met douche en wastafel.

Tuin:
Aan de voorzijde is veel ruimte en een veel groen. Aan de achterzijde is de tuin erg diep en staat er aan het eind van het eigen perceel een nette houten berging. Achter de berging loopt er nog een diepe strook naar de dijk. Deze laatste strook grond wordt voor een klein bedrag gehuurd van het HHR.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM-makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars