Te koop in Amsterdam

Langswater 638

1069 EE, Amsterdam 

€ 270.000,- k.k.

Omschrijving

Dit keurige 3-kamer appartement van 61 m2 is gelegen op de twaalfde verdieping van dit goed onderhouden complex. Het complex beschikt over een liftinstallatie en wordt beheerd door een actieve Coöperatieve Flat Vereniging.

Indeling:
Je komt binnen in de hal welke toegang geeft tot de slaapkamer aan de voorzijde, de afgesloten keuken met de ingebouwde was/droogcombinatie, de badkamer welke is voorzien van een douche en wastafel, het separate toilet, de tweede slaapkamer en als laatste de woonkamer. Vanuit deze tweede slaapkamer heb je toegang tot het op het zuiden gesitueerde balkon. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw.

Ligging:
De woning ligt in een zeer rustig en groen deel van stadsdeel Osdorp. Op loopafstand vind je een diversiteit aan winkels (Osdorpplein en Tussen meer) en openbaar vervoermogelijkheden (tramlijn 17 en diverse busverbindingen). In de nabijheid van het appartement vind je recreatiemogelijkheden (Sloterplas en Sloterpark) en uitvalswegen (A4, A9 en A10). Rondom het complex zijn er tevens voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Erfpacht:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 57,72. Het huidige tijdvak loopt tot 31-03-2040. De erfpacht is voortdurend en hierop zijn de erfpachtbepalingen van voortdurende erfpacht 2000 van toepassing waardoor er een jaarlijkse indexering plaats zal vinden. De canon is aftrekbaar bij uw aangifte inkomstenbelasting. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1966
– Woonoppervlakte 61 m2
– Keuken vernieuwd in 2021
– Vernieuwde boiler en meterkast
– Badkamer en toilet vernieuwd in 2017
– Standleidingen in badkamer en toilet vervangen in 2021
– Servicekosten bedragen € 261,51,- p.m. (inclusief €40,94 stookkosten, opstalverzekering en reservering onderhoud)
– Erfpachtcanon € 57,72 per jaar en wordt jaarlijks geïndexeerd.
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars