Te koop in Haarlem

Lange Annastraat 4

2011 XH, Haarlem 

€ 395.000,- k.k.

Omschrijving

In de populaire Vijfhoek gelegen recent gerenoveerde stadswoning. Met een bankje voor de deur is het heerlijk vertoeven. De terrassen van de Botermarkt en de winkels van de Grote Houtstraat liggen om de hoek.

Indeling
Begane grond: entree met dubbele boerendeur, meterkast aan de rechterzijde, woonkamer met open keuken met spoeleiland en diverse luxe inbouwapparatuur, te weten keramische kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en diverse kastruimte, toilet met fontein. De woonkamer heeft een PVC-vloer en een originele muur. Via de open trap bereikt men de…

Eerste verdieping: ruime open slaapkamer, inloopdouche, toilet, wastafel en designradiatoren. De bovenverdieping beschikt over veel opbergruimte in de op maat gemaakte kasten. Tevens is er de mogelijkheid voor de wasmachine/droger aansluiting.

Bijzonderheden
– Wanden op de begane grond geïsoleerd;
– De gehele tussenvloer is vervangen door nieuwe balken en geïsoleerd;
– Vloer begane grond is geïsoleerd;
– Het dak is van binnenuit geïsoleerd tussen de balken in 2021;
– Dakkapel geplaatst en geïsoleerd in 2012;
– De keuken, badkamer, toiletten en alle leidingen zijn vernieuwd in 2021;
– Oplevering in overleg, kan spoedig.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper en/of derden. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars