Te koop in Amsterdam

Ladogameerhof 112

1060 RE, Amsterdam 

€ 400.000,- k.k.

Omschrijving

Dit schitterende 4-kamerappartement is gelegen op de begane grond en de eerste verdieping van het goed onderhouden complex ‘de Akervlaggen’. Het keurige complex beschikt over een liftinstallatie en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaren.

Indeling:
U bereikt de entree van het appartement op de begane grond. U komt binnen in de hal met separaat toilet welke is voorzien van een fonteintje. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer met de open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het ruime op het zuidoosten gesitueerde balkon.

Via een interne trap bereikt u de eerste verdieping. Op deze verdieping vindt u drie ruime slaapkamers, de wasmachineruimte en de badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, designradiator, wastafel en toilet.

Ligging:
Het appartement is gelegen in de rustige en kindvriendelijke woonwijk ‘De Aker’ met zijn vele groenvoorzieningen, speelplaatsen en water. De wijk kenmerkt zich tevens door zijn centrale ligging t.o.v. Badhoevedorp, het oude dorp Sloten, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. De uitvalswegen A4, A9 en A10 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Ook ontbreekt het u hier niet aan openbaar vervoer. Naast diverse buslijnen biedt tramlijn 1 u een directe verbinding met het centrum van Amsterdam, dat in minder dan 30 minuten te bereiken is. Op loopafstand treft u diverse winkels in het winkelcentrum ‘Dukaat’. Kortom een ideale locatie om u te vestigen!

Erfpacht grond:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar heeft de canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) eeuwigdurend afgekocht. Deze erfpacht is eeuwigdurend en hierop zijn de algemene bepalingen van 2016 van toepassing.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1999
-Appartementsrecht
-Energielabel B
-Servicekosten bedragen € 304,57 p.m. (inclusief opstalverzekering en reservering groot en klein onderhoud)
-Erfpacht eeuwigdurend afgekocht!
-Gehele woning recentelijk geschilderd
-Voorzien van een berging in de onderbouw
-Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars