Te koop in Amsterdam

Kweekhoven 29

1068 ZT, Amsterdam 

€ 675.000,- k.k.

Omschrijving

Ruime 5-kamer, voorheen 6, woning van 142 m2 met een riante tuin gelegen op het zuidoosten en een heerlijk groot zonnig dakterras.

Indeling
Deze drielaagse stadswoning heeft een heerlijke zonnige tuin en dakterras. De woonkamer is tuingericht en geeft toegang tot de half open keuken, welke zeer ruim is opgezet en is voorzien van benodigde inbouwapparatuur. De keuken biedt zicht op het voorterras, waar u ’s avonds van de ondergaande zon kunt genieten aan het autovrije laantje met mooie bomen, Japanse Kers, die prachtig bloeien in het voorjaar.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, badkamer met een ruime inloopdouche, ligbad en breed wasmeubel en een tweede separate toilet. De tweede verdieping heeft een riante vierde slaapkamer, een royale berging met wasmachineaansluiting en het dakterras.

De woning heeft een berging in de achtertuin en een eigen parkeerplaats in de ondergelegen afgesloten parkeergarage.

Ligging
De woning is centraal gelegen. Zo rijd je via de Cornelis Lelylaan, de Jan van Galenstraat en de Ookmeerweg binnen slechts enkele minuten naar de ring A10 en andere snelwegen zoals A4, A5 en A9. Ook komen er volop trams (lijnen 1 en 17) en bussen (lijnen 63, 61, 369) langs. Het NS station Lelylaan is maar 2 kilometer verderop en station Sloterdijk is ook goed en snel te bereiken. Uiteraard zijn de verbindingen met het centrum van Amsterdam uitstekend. Je staat in no time midden op het Leidseplein. Maar ook is er een goede en snelle verbinding met Schiphol Airport met bus en trein. Op loopafstand ligt het theater de Meervaart en het winkelcentrum Osdorpplein en diverse sportmogelijkheden waaronder zwembad “Sloterparkbad”, Sport & Fitness Club West en vele andere sportclubs. Verder heb je natuurlijk alle mogelijkheden voor recreatie in de achtertuin “De Sloterplas” en het “Sloterpark”. Deze lenen zich uitstekend om te wandelen, fietsen, zwemmen en zeilen. Tevens is er een stad strand, het “Sloterstrand”, vlakbij. Een overvloed aan speeltuinen en basisscholen in de buurt. De straat zelf waar de woning is gelegen is autovrij, wat het een kindvriendelijke en rustige omgeving maakt. Voor de liefhebben zijn de volkstuinencomplexen vlakbij.

Eigendomssituatie
De woning ligt op een perceel wat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, bedraagt € 1293,16 per jaar. Het tijdvak loopt t/m 16-12-2056. De erfpachtcanon wordt jaarlijks geïndexeerd. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing. De aanvraag voor het overstappen naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden is gedaan. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bouw
De woning is gebouwd in 2009. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke is voorzien van een bitumineuze dakbedekking. De woning is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van stadsverwarming. Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem. Er is een mogelijkheid tot het uitbouwen van de woonkamer en een uitbouw op de 2e verdieping.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 2009
– Woonoppervlakte c.a. 142m2
– Voorzien van een riante tuin van ca. 50m2 en een riant dakterras van ca. 20m2
– Jaarlijkse erfpachtcanon €1.293,16 t/m 15-12-2023 daarna €1391,44. De canon wordt jaarlijks geïndexeerd. Aanvraag voor overstap eeuwigdurende erfpacht tijdig aangevraagd.
– Energielabel A+
– Voorzien van een eigen parkeerplaats
– Servicekosten €105,52 per maand
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars