Te koop in Spaarndam

Kuyperstraat 40

2064 LB, Spaarndam 

€ 495.000,- k.k.

Omschrijving

Halfvrijstaande kluswoning, gelegen op een rustige en autoluwe straat in Spaarndam.
Ruime voortuin op het zuiden en een totaal grondoppervlak van 313 m2.

Indeling
Begane grond
Entree naar de hal welke toegang biedt tot separaat toilet garage en de L-vormige woonkamer met open keuken.
De woonkamer, voorzien van gashaard, heeft een grote raampartij op het zuiden. Tevens biedt de schuifpuit toegang tot de op het zuidenwesten gelegen voortuin.

Eerste etage
Overloop met toegang tot drie grote slaapkamers en de badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en vloerverwarming.

Tweede etage
Overloop met aan de rechterzijde een 4e slaapkamer en aan de linkerzijde thans stook- wasruimte waar relatief eenvoudig een extra slaapkamer is te realiseren.

Omgeving
Spaarndam is een dubbeldorp in de provincie Noord-Holland dat bestaat uit Spaarndam-West (officieel geheten: Spaarndam gem. Haarlem), gelegen in de gemeente Haarlem en Spaarndam-Oost (officieel kortweg: Spaarndam), gelegen in de gemeente Haarlemmermeer.

De woning is gelegen in het nieuwere gedeelte van Spaarndam. Kindvriendelijk, groen en nabij uitvalswegen naar Haarlem en Amsterdam. Spaarndam voorziet in alle faciliteiten zoals o.a. supermarkt, bakkerij, een lagere school en voldoende recreatiegebied.

Bijzonderheden
– woonoppervlak van ca. 113m2
– 4 slaapkamers
– royaal perceel van 313m2
– hoofdtuin op het zuidwesten
– bouwjaar 1980

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper/verhuurder en/of derden. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars