Te koop in Haarlem

Kleverlaan 60rood

2023 JJ, Haarlem 

€ 575.000,- k.k.

Omschrijving

Goed onderhouden DUBBELE BOVENWONING IN DE POPULAIRE KLEVERPARKTBUURT.

Deze ruime bovenwoning is prachtig gelegen met vrij uitzicht over de Haarlemmer Kweektuin, heeft 3 slaapkamers en een royaal zonnig balkon op het zuiden.

De woning is gelegen tegenover de Haarlemmer Kweektuin met kinderboerderij, natuurspeelplek de Paddenpoel, een zelfoogst-tuin en het Kweek café. Speeltuin Burcht ter Cleef ligt om de hoek. In de nabije omgeving zijn diverse scholen, kinderopvang, sportgelegenheden, lokale buurtwinkels en horecagelegenheden, zoals lunchcafés en koffiebarretjes, te vinden. Ook is de woning gunstig gesitueerd ten opzichte van het bruisende centrum van Haarlem, winkelstraat de Cronjé en het NS-station. Deze zijn allen op loop/fietsafstand gelegen. Het strand en de duinen zijn binnen circa 20 minuten fietsen te bereiken.

Indeling:

Parterre: entree, meterkast, trap naar…

1e verdieping: overloop, ruime diepe woonkamer met hoge plafonds, parketvloer en openslaande deuren naar het zonnige balkon gelegen op het zuiden, dichte keuken met diverse inbouwapparatuur, modern toilet en slaapkamer/kantoorruimte met vaste kast. Trap naar…

2e verdieping: ruime overloop met bergruimte, cv-opstelling en aansluiting voor de wasmachine. Achter slaapkamer met vaste kasten en een ruime voorslaapkamer, badkamer met ligbad, aparte douche, zwevend toilet, design radiator en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
– Goed onderhouden dubbele bovenwoning;
– Niet-bewonersclausule van toepassing;
– Bij akte van splitsing van 5 april 2023 is kadastrale aanduiding van dit appartementsrecht (Haarlem, G, 4330 A2) ontstaan uit kadastrale aanduiding Haarlem, sectie G, 3307;
– Transport bij boedelnotaris;
– Gelegen in de populaire Kleverpark buurt;
– Geen lijst roerende zaken aanwezig;
– Oplevering in overleg, kan spoedig.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars