Te koop in Amsterdam

Johan Jongkindstraat 232

1062 DK, Amsterdam 

€ 485.000,- k.k.

Omschrijving

Keurig 3-kamer appartement van m2 met een balkon op het westen!!!

Dit ruime appartement met eigen entree en berging op de begane grond is gelegen op de vierde verdieping van een zeer goed onderhouden complex aan de Johan Jongkindstraat. Het complex wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging Van Eigenaren.

Indeling:
Begane grond: U komt binnen in de hal via de eigen entree van waaruit u toegang heeft tot de inpandige berging. Via een vaste trap of lift komt u op de vierde verdieping.
4e verdieping: Op deze verdieping is de woonkamer gesitueerd met half open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
5e verdieping: Op deze verdieping vindt u de twee ruime slaapkamers, de badkamer (2022) welke is voorzien van een wastafel, een ligbad, een douchecabine, het tweede toilet en de wasmachine aansluiting. (Zie voor de indeling ook onze plattegrond in de aanmelding)

Ligging:
Het appartement is gelegen in Nieuw West in het voormalige Slotervaart. De wijk kenmerkt zich door z’n centrale ligging ten opzichte van de binnenstad, Haarlem, Hoofddorp, Schiphol. De uitvalswegen A10, A4 en A9 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. U vindt in de directe omgeving diverse winkels waaronder op het Sierplein en het Osdorpplein. Tevens vindt u op loopafstand (1 minuut) het Station Lelylaan en rondom het complex vindt u voldoende mogelijkheid te parkeren.

Erfpacht grond:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar heeft de canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) afgekocht tot en met 30-09-2047. De erfpacht is voortdurend en hierop zijn van toepassing de voorwaarden van 1994.

Algemeen:
– Bouwjaar 1998
– Appartementsrecht
– Energielabel B
– Servicekosten bedragen € 126,- per maand (inclusief opstalverzekering en reservering onderhoud)
– De erfpachtcanon is afgekocht t/m 30-09-2047
– Voorzien van een berging op de begane grond
– Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars