Te koop in Amsterdam

Jacob van Lennepstraat 375C

1053 JM, Amsterdam 

€ 750.000,- k.k.

Omschrijving

In de zeer gezellige en leuke buurt, Oud-West, bieden wij deze ruime en lichte maisonnette woning met dakterras aan gelegen aan de Jacob van Lennepstraat 375C. Altijd al willen wonen in het bruisende Amsterdam waarbij de woning ligt op eigen grond? Dan is dit wellicht jouw droomwoning!

OMGEVING
De woning is gelegen in het hippe Oud-West waar het Vondelpark, de Ten Kate markt en De Hallen om de hoek liggen. Ook is er een grote diversiteit aan winkeltjes, cafés en restaurants. Vanuit de woning heb je uitzicht over het water van de Schinkel en de vertakking naar de Singelgracht. Ook de bereikbaarheid van de woning is ideaal. Zo zijn de openbaar vervoer voorzieningen op loopafstand te vinden.

INDELING
Bij binnenkomst treed je het recentelijk geverfde trappenhuis binnen. Eigen entree op de tweede verdieping. Op de derde verdieping kom je terecht in een lichte en ruime werkkamer welke uitzicht biedt over het water van de Schinkel. Tevens is op deze verdieping de slaapkamer met aangrenzend de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafel. Daarnaast kun je het balkon, via de openslaande deuren, vanuit de slaapkamer bereiken. Ook is er een separaat toilet gevestigd met daarbij ook de aansluiting van de wasmachine.

Op de vierde verdieping kom je boven in een ruime en gezellige woonkeuken, grenzend aan de woonkamer. Met deze ruimte kun je je gasten verwelkomen terwijl jij het diner nog voorbereid. Grenzend aan de woonkeuken ligt het dakterras waar je zomers heerlijk kunt genieten van de zon!

De indeling op de derde verdieping kan eenvoudig gewijzigd worden naar twee slaapkamers met de badkamer centraal bereikbaar. Tevens kan er bij de hoofdslaapkamer dan een grote inloopkast of bijvoorbeeld een ruimte voor kantoor aan huis worden gerealiseerd. Zie voor een impressie de bijgevoegde plattegronden.

BIJZONDERHEDEN:
– Bouwjaar 1912
– Woonoppervlakte ca. 100 m2
– Voorzien van een dakterras, balkon en Frans balkon met uitzicht over het water
– Gelegen op eigen grond
– Voorzien van 6 zonnepanelen
– Projectnotaris Spier en Hazenberg
– Recent gesplitst in appartementsrechten
– Het dak is een aantal jaar geleden vernieuwd en ook geïsoleerd
– Oplevering in overleg

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars