Te koop in Amsterdam

Houdringe 135

1025 BC, Amsterdam 

€ 315.000,- k.k.

Omschrijving

Wat een buitenkans! In het groene Amsterdam Noord krijg je de kans om de nieuwe eigenaar te worden van dit te moderniseren appartement met twee (mogelijk drie) slaapkamers en twee balkons. Als koper van het appartement krijg je de kans om een garagebox op de begane grond te kopen, wat het appartement perfect maakt voor de auto-/motorliefhebber en de zzp’er die opslagruimte aan huis zoekt. Het appartement van 74.3 m2 is gesitueerd op de tweede verdieping in een appartementengebouw zonder lift, gebouwd in de jaren 60.
Vanuit het appartement kijk je aan de voor- en achterzijde naar mooie bomen en, als bonus, aan de voorzijde naar het water. Het park is op loopafstand, net als het buurthuis en een basisschool. Na een korte wandeling sta je bij winkelcentrum Boven ’t Y, de bushalte en metrostation Noord. Dit maakt het wonen in Noord zo aantrekkelijk; de dynamiek van de stad is dichtbij en toch woon je in een rustige, groene woonomgeving.

Indeling:

Appartementengebouw:
Op de begane grond is de centrale entree van huisnummer 125 t/m 139. Aan de buitenzijde zijn de brievenbussen, het bellentableau en de intercom. Vanuit de gezamenlijke hal loop je met de trap naar de tweede verdieping.

Garage en berging:
Wat dit appartement bijzonder maakt, is de mogelijkheid tot het kopen van een inpandige garage (ca. 5.00 x 3.65 meter) op de begane grond. De koopsom van de garage is € 45.000,= kosten koper. Bij het appartement hoort een ruime berging (ca. 3,74 x 2,03) voor de fietsen en andere spullen.

Appartement:
De hal is, net als de rest van het appartement, ruim van opzet. Zo is er genoeg ruimte voor een grote boekenkast of een mooie garderobe. Aan de rechterzijde zijn de meterkast, toiletruimte en de keuken met balkon. In de keuken staat een dubbele wandopstelling met losse apparatuur.
Aan het einde van de hal loop je de meer dan 9.30 meter lange woonkamer in. Met grote ramen aan de voor- en achterzijde en een deur naar het tweede balkon. Het uitzicht naar het groen is fraai en in het voorste deels, waar nu een bureau staat, is het mogelijk om een derde slaapkamer te realiseren.
In de huidige indeling zijn er twee slaapkamers, beiden aan de achterzijde. Beide slaapkamers hebben een ruime maatvoering en hebben, net als de woonkamer, mooi uitzicht naar het groen. De badkamer, te bereiken vanuit de woonkamer en keuken, is ingedeeld met een douche, wastafel en de wasmachineaansluiting.

Buiten:
Het balkon aan de voorzijde is gesitueerd op het noordoosten en het tweede, tevens grootste balkon op het zonnige zuidwesten. Vanaf beide balkons kijk je naar mooie bomen en groen, wat het wonen in deze wijk heel aantrekkelijk maakt.

Omgeving:

Stap op de fiets naar het NDSM terrein met vele culturele hotspots en restaurants aan het water. Verder zijn er in Noord vele voorzieningen, van scholen tot een bioscoop. De Noord-Zuidlijn zorgt voor een snelle verbinding met Centraal en de rest van Amsterdam. Met de auto is het een paar minuten naar de Ring A10 (Noord) en met de fiets ben je, als je langs de golfbaan rijdt, al snel in het prachtige buitengebied van landelijk Noord.

Parkeren:
Om In de straat en omgeving te parkeren kun je een parkeervergunning aanvragen. Als je de garagebox koopt, dan kun je de auto of motor hier parkeren.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 74.3 m² met berging en balkon, exclusief garage box
– Energielabel B, geldig tot 16-5-2034
– Servicekosten € 193.20,-
– Professionele en gezonde VvE
– Erfpacht is afgekocht tot 15-01-2059
– Ruim appartement met twee (mogelijk drie) slaapkamers
– Optioneel bij te kopen garagebox (koopsom € 45.000,- k.k.)
– Twee balkons (noordoost en zuidwest) met mooi uitzicht naar het groen
– Naar eigen smaak te moderniseren appartement met een goede indeling
– Oplevering in overleg, kan snel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars