Te koop in Amsterdam

Hilversumstraat 157

1024 JX, Amsterdam 

€ 335.000,- k.k.

Omschrijving

Wat een leuk appartement is dit, met maar liefst drie slaapkamers en twee balkons! Niet alleen voor een 1- of 2 persoonshuishouden, maar ook voor een gezin is dit een fijne plek om te wonen. In de straat is het heel rustig en de basisschool en BSO is maar 2 minuten lopen. Het appartement van ca. 77 m² is gesitueerd op de derde, tevens bovenste verdieping en biedt mooi uitzicht naar het groen in de wijk.
Niet alleen de basisschool en BSO zijn op loopafstand, dit geldt ook voor het winkelgebied Waterlandplein. Als je de Hilversumstraat in westelijke richting volgt, dan loop je zo naar de Schellingwouderbreek; een plas omringd door een park waar je kunt wandelen, picknicken en hardlopen. Na ongeveer 10 minuten fietsen ben je bij winkelcentrum Boven ’t Y en metrostation Noord, wat deel uitmaakt van de Noord/Zuidlijn. De pont naar het Java eiland en KNSM eiland is, via het Vliegenbos, ongeveer een kwartiertje fietsen door het mooie Noord. Tevens ben je vanaf het appartement binnen enkele minuten op de aantrekkelijke fietspaden van Landelijk Noord.

Indeling:

Appartementengebouw:
Het portiek is de toegang van slechts 7 appartementen; 1 op de begane grond en 2 per bovengelegen etage. Aan de buitenzijde zijn de brievenbussen en het bellentableau met intercom. Dit appartement, te bereiken met de trap, is gesitueerd op derde en tevens bovenste verdieping. Op de begane grond is een ruime privéberging van ca. 8 m².

Appartement:
Als de voordeur opengaat, dan stap je direct de ruime en lichte woonkamer in. Door de grote ramen aan de westkant kijk je naar de prachtige, hoge bomen die overigens geen belemmering zijn voor de zon die heerlijk naar binnen valt.
Een groot kozijn met ramen en een doorgang verbindt de woonkamer met de ruime keuken, die aan het tweede balkon grenst. In de keuken is ruimte voor een eettafel en de lichte wandopstelling is een prima basis om je eigen apparatuur neer te zetten.
In het linkerdeel van het appartement is een gang waaraan de drie slaapkamer, badkamer en toiletruimte grenzen. Ook zijn er twee inbouwkasten, waarvan een met de opstelling van de HR-ketel. Ook in de slaapkamers en de badkamer zie je een inbouwkast, waardoor dit appartement veel praktische bergruimte biedt.
Een van de voordelen van dit appartement zijn de ruime slaapkamers, drie in totaal. Twee slaapkamers grenzen aan het balkon en de derde slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde, zonder galerij en met mooi uitzicht. In alle slaapkamers ligt, net als in bijna het hele appartement, een nette laminaatvloer.
De badkamer, met raam, is ingedeeld met een ligbad/douchecombinatie en een wastafel. Ook is hier de aansluiting voor de wasmachine. Naast de badkamer is de nette toiletruimte met fonteintje.

Buiten:
Dit fijne, goed ingedeelde appartement heeft twee balkons. Het balkon aan de voorzijde, te bereiken vanuit de keuken, is gesitueerd op het oosten. Het brede balkon aan de achterzijde, te bereiken vanuit de woonkamer en twee slaapkamers, is de perfecte plek voor de middag- en avondzon.

Omgeving:
De Waterlandpleinbuurt is een zeer groene, rustige buurt in Amsterdam Noord. Geniet van de ruimte en vele voorzieningen, terwijl het bruisende centrum binnen handbereik is. Via de Zuiderzeeweg heb je een goede aansluiting op de Ring A10 en natuurgebied Waterland is een fantastische plek om te wandelen, fietsen en varen.

Parkeren:
In de directe omgeving is voldoende, nu nog gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 77 m²
– Energielabel C geldig tot 5-6-2034
– Verwarming en warm water via een HR-ketel
– Zeer ruime berging (ca. 8 m²) in de onderbouw
– Drie slaapkamers
– Twee balkons (oost en west)
– Servicekosten € 218,86
– Oplevering in overleg
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars