Te koop in Amsterdam

Het Laagt 102

1025 GK, Amsterdam 

€ 319.000,- k.k.

Omschrijving

Op de mooiste plek van het gebouw, met groen aan drie kanten, staat dit lichte driekamer hoekappartement met een balkon op het zuidwesten. Het appartement met eigen berging is gesitueerd op de eerste verdieping en alleen te bereiken met een trap. De woonkamer met open keuken bevindt zich aan de achterzijde, net als de zeer ruime hoofdslaapkamer. Woon jij straks op deze mooie plek in het ‘Plan van Gool’?
Wonen in het groen, om de hoek van het Baanakkerspark en Winkelcentrum Boven ’t Y met vele winkels, speciaalzaken, restaurants en supermarkten. Ook de bioscoop is op loopafstand, net als de bushalte en een basisschool. Ook middelbaar onderwijs en kinderopvang is in de buurt aanwezig.

Indeling:
Appartementengebouw:
Aan de linkerzijde van het gebouw is de gezamenlijke entree van huisnummer 102 (begane grond) en 104 (eerste verdieping). De intercom en voordeurbellen bevinden zich aan de buitenzijde, net als de brievenbussen. Via de trap in de gezamenlijke hal loop je naar de voordeur van het appartement. Doordat er geen andere appartementen gebruikmaken van de trap, woon je heerlijk rustig.

Appartement:
Het appartement heeft een ruime hal, die in open verbinding met de woonkamer en keuken staat. Op de vloer ligt tapijt en in de kast hangt de eigen HR-ketel. De meterkast en berging bevinden zich in het portaal, net buiten het appartement.
De woonkamer heeft meerdere grote ramen aan de zuidwestkant, waardoor veel licht naar binnen valt. Het uitzicht naar de hoge bomen en ander openbaar groen is fraai, waardoor je het idee hebt buiten de stad te wonen. In de hoek van de woonkamer is een deur naar het balkon en aan de andere zijde, bij het eetgedeelte, staat de keuken in wandopstelling. De kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en spoelbak zijn ingebouwd en vormen een prima basis voor de kookliefhebber die geen zin heeft om af te wassen.
Het appartement heeft twee slaapkamers die, doordat er geen galerij is, veel privacy bieden. De slaapkamer aan de voorzijde is ingericht als kinderkamer en aan de achterzijde is de ruime hoofdslaapkamer, met toegang tot het balkon. Er ligt, net als in bijna het hele appartement, tapijt op de vloer.
De badkamer is heel ruimtelijk ingedeeld met een inloopdouche, wastafelmeubel en een grote spiegel. Grote, witte wandtegels vormen een mooie combinatie met de originele granitovloer. In de separate, moderne toiletruimte zie je een wandcloset en een fonteintje.

Balkon:
Vanuit de woonkamer en hoofdslaapkamer is het balkon op het zuidwesten te bereiken. Het uitzicht met een plantsoen, bosschages en hoge bomen is fraai. De bebouwing die je in de verte ziet ligt op ruim 150 meter afstand!

Omgeving:
Niet alleen in het Baanakkerspark, maar ook in Waterland en ’t Twiske (beiden op fietsafstand) geniet je volop van de natuur. Stap vanuit Amsterdam Noord op de fiets naar de pont, die je naar Amsterdam Centraal en Pontsteiger/houthavens brengt. Langs het IJ vind je vele restaurants en andere uitgaansgelegenheden, waar je heerlijk kunt eten en borrelen.
Met de metro bereik je als snel Amsterdam Centraal, de binnenstad, Amsterdam Zuid en de Zuidas. Ook zijn er goede busverbindingen, binnen en buiten Amsterdam en is de Ring A10 ongeveer 5 minuten rijden. Dit maakt Noord tot een heel aantrekkelijke plek om te wonen.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 60 m² (begane grond)
– Bouwjaar 1956
– Energielabel D geldig tot 05-01-2034
– Aan drie zijden omringd door groen
– Twee ruime slaapkamers
– Licht appartement met grote ramen aan de zuidwestkant
– Eigen berging op de begane grond
– Zonnig balkon, te bereiken vanuit de woonkamer en een van de slaapkamers
– VVE met maandelijkse servicekosten van € € 101,61
– Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
– Vloerverwarming in grote delen van de woning
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars