Te koop in Amsterdam

Hekla 33

1060 NB, Amsterdam 

€ 425.000,- k.k.

Omschrijving

Wij kunnen je dit prachtige 3-kamerappartement op de 9e verdieping aanbieden. De ruime woning van ca. 90 m2 beschikt over een ruim balkon gelegen op het westen met vrij uitzicht, en een eigen parkeerplaats!

Indeling:
Je komt binnen in de ruim opgezette hal van waaruit je toegang hebt tot het toilet, de ruime woonkamer met de half open keuken, de twee ruime slaapkamers, de badkamer en de berging waar tevens de wasmachine aansluiting te vinden is. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Het geheel wordt afgemaakt met een berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats.

Bouw:
De woning is gebouwd in 1995. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. De woning en beschikt over stadsverwarming en over een mechanisch ventilatie systeem.

Ligging:
Deze woning is gelegen in de woonwijk ‘de Aker’ met zijn vele groenvoorzieningen, speelplaatsen en water. De woning is gelegen in een rustige straat van de woonwijk. In de straat komt voornamelijk bestemmingsverkeer. De wijk kenmerkt zich tevens door zijn centrale ligging t.o.v. Badhoevedorp en het oude dorp Sloten, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. De uitvalswegen A4, A9, A10 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Ook ontbreekt het hier niet aan openbaar vervoer. Naast diverse buslijnen biedt tramlijn 1 een directe verbinding met het centrum van Amsterdam dat in minder dan 30 minuten te bereiken is. Op loopafstand tevens een diversiteit aan winkels (winkelcentrum ‘Dukaat’).

Erfpacht grond:
Het appartement ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van deze woning aan de gemeente dient te betalen is vooruitbetaald tot en met 30 november 2043. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 1966 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1995
– Appartementsrecht
– Energielabel A geldig tot 21-01-2032
– Erfpacht afgekocht t/m 30-11-2043
– Servicekosten €236,40
– Stadsverwarming
– Inclusief eigen parkeerplaats en berging
– Groot balkon gelegen op het westen
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars