Te koop in Amsterdam

Harry Koningsbergerstraat 184

1063 AH, Amsterdam 

€ 225.000,- k.k.

Omschrijving

Op zoek naar een heerlijk studio appartement in de buurt van het bruisende centrum van Amsterdam? Dan heb je die bij deze gevonden!!

Deze studio, van ca. 30 m2, is gelegen op de derde verdieping van het monumentale en goed onderhouden complex ‘Westereind’ aan de Harry Koningsbergerstraat. Het door Jan Rietveld ontworpen complex is voorzien van een liftinstallatie en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Coöperatieve Flat Vereniging.

Indeling:
Je komt binnen in de hal van waaruit je toegang hebt tot de badkamer. Vanuit de hal loop je door naar de woonkamer, tevens ook in gebruik als slaapkamer. In de kamer wordt je direct naar de grote raampartijen toegetrokken met het prachtige uitzicht. Daarbij heb je een heerlijk zonnig balkon op het westen, om lekker elk uurtje zon mee te pikken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de keuken, waar ook de aansluitingen voor de wasmachine te vinden zijn en tevens de CV ketel. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw.

Ligging:
Het appartement heeft een zeer centrale ligging in de wijk Slotermeer. Op loopafstand vindt u diverse bus-, tram- en metroverbindingen, Station Sloterdijk en Plein ’40-’45 met zijn dagelijkse markt en een diversiteit aan winkels. Het centrum van Amsterdam bevindt zich op 10 minuten fietsen. Tevens is de Ring A10 binnen enkele minuten aan te rijden. Voor het complex vindt u voldoende parkeergelegenheid (blauwe zone op weekdagen) en een vergunning is direct verkrijgbaar.

Kortom: een prachtig studio appartement, om bijvoorbeeld als starter, zo te betrekken!!

Algemeen:
-Bouwjaar 1958
-Oppervlakte ca. 30m2
-Servicekosten bedragen €156,- per maand
-Het appartement is voorzien van dubbelglas
-Monumentaal pand
-Erfpacht €25,54 per jaar
-Berging aanwezig op de begane grond
-Balkon op het westen
-Oplevering kan snel

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars