Te koop in Amsterdam

Hamontstraat 32

1066 NB, Amsterdam 

€ 550.000,- k.k.

Omschrijving

Altijd al willen wonen met uitzicht op een park en water? Heerlijk genieten vanaf het terras op het zuiden in een gelijkvloerse woning? Wij mogen je dit prachtige 3-kamerappartement inclusief parkeerplaats met trots aanbieden. De ruime woning van 108 m2 beschikt over een ruim balkon gelegen op het zuiden met vrij uitzicht over het Kasterleepark.

Indeling:
Je komt binnen in de ruime hal met de meterkast van waaruit je toegang hebt tot het eerste toilet, de ruime woonkamer met de open keuken welke is v.v. diverse inbouwapparatuur, de twee ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer, welke is voorzien van een ligbad, douche, een tweede toilet en wastafel, is tevens te bereiken vanuit de tweede slaapkamer.

Bouw:
De woning is gebouwd in 1992. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. De woning beschikt over een cv-ketel en over een mechanisch ventilatie systeem.

Ligging:
De woning ligt in een zeer rustig gedeelte aan de rand van het Kasterleepark in de wijk Nieuw Sloten. Op loopafstand bevinden zich alle benodigde winkels op het Belgiëplein. In de directe omgeving treft u diverse tram- en busverbindingen naar o.a. het centrum en Schiphol. Ook de uitvalswegen de ring A10, A9 en de A4 zijn binnen enkele minuten aan te rijden.

Erfpacht grond:
Het appartement ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van deze woning aan de gemeente dient te betalen is vooruitbetaald tot en met 31 december 2040. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 1966 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1992
– Woonoppervlak 108m2
– Appartementsrecht
– Energielabel B
– Erfpacht afgekocht t/m 31-12-2040. Er is een tijdige aanvraag gedaan om te kunnen overstappen naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden.
– Servicekosten €195,79 (2023)
– Ouderdomsclausule van toepassing
– Anti-speculatiebeding van toepassing
– Inclusief parkeerplaats (gebruiksrecht)
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars