Te koop in Amsterdam

Granidastraat 90-3

1055 HR, Amsterdam 

€ 425.000,- k.k.

Omschrijving

Fantastisch 4-kamer appartement met riant balkon en een ruime berging op de begane grond.

In een rustige straat, in het hippe Bos en Lommer, vind je dit zeer nette 4-kamer appartement. Het appartement is 59 m2 groot, praktisch ingedeeld en heeft de beschikking over een berging op de begane grond. Het appartement maakt deel uit van een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Derde verdieping: Via het trappenhuis bereik je het appartement. Bij binnenkomst in de hal is er toegang tot alle vertrekken. De woonkamer aan de voorzijde is ruim opgezet. De dichte keuken aan de achterzijde is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer heeft de beschikking over een douche en wastafel. De toiletruimte is separaat. Daarnaast zijn er maar liefst 3 slaapkamers.

Het geheel wordt compleet gemaakt door de berging op de begane grond van 7m2.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Locatie:
Het appartement is gelegen in het bruisende voormalige stadsdeel Bos en Lommer. In de buurt kun je een lekker hapje eten bij onder andere MasMais Marisqueria, Spaghetteria, MOGU Malatang, Abbey en Podium Mozaiek. Bij het Podium Mozaiek kun je tevens genieten van kunst, cultuur en theatervoorstellingen. Voor de dagelijkse boodschappen ben je binnen enkele minuten bij de Albert Heijn of kun je de vele diverse winkels bezoeken aan de Bos en Lommerweg, het Bos en Lommerplein en de Jan Evertsenstraat. Het Erasmuspark en Westerpark liggen op loopafstand, dus veel groen en speelgelegenheden in de directe omgeving. Je kunt daarnaast eenvoudig je weg vinden naar het centrum en bijvoorbeeld de Jordaan, op een minuut of 10 fietsen. Ook de uitvalswegen zijn in enkele minuten met de auto aan te rijden, via oprit S103 en S104 ben je zo op de Ring A10.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht en hierop zijn de erfpachtbepalingen van 2016 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1942
– Woonoppervlakte 59 m2
– Drie slaapkamers
– Ruime berging op de begane grond
– De servicekosten bedragen € 175,- p/m (incl. opstalverzekering, reserveringen (groot en klein) onderhoud).
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars