Te koop in Amsterdam

Gillis van Ledenberchstraat 27-4

1052 TX, Amsterdam 

€ 260.000,- k.k.

Omschrijving

Opzoek naar een appartement nabij het gezellige Westerpark, gelegen op eigen grond? Wellicht is dit dan de woning waar jij naar opzoek bent!

Indeling
Gemeenschappelijke entree op de begane grond. Je komt binnen in de entree van het appartement op de vierde verdieping. In de hal bevindt zich de wasmachine aansluiting. Bij binnenkomst vanuit de hal treed je de keuken binnen. Aan de achterzijde van de woning is de lichte woonkamer. De badkamer met toilet en douche zijn te bereiken vanuit de woonkamer. Tot slot, is de slaapkamer tevens aan de achterzijde gelegen. Vanuit de woning is de toegang tot de vliering, waar genoeg opbergruimte te vinden is.

Ligging:
Deze woning is gelegen aan de rand van het hippe voormalige Stadsdeel Westerpark, op een steenworp afstand van de Jordaan en de Westertoren. Met de auto ben je binnen een paar minuten al op de snelweg en diverse trams brengen je zo naar de andere kant van de stad of het Centraal Station. Tevens bevind je je tussen het groen van het Westerpark, het Vondelpark en het Erasmuspark en zijn diverse supermarkten, restaurants en cafés letterlijk om de hoek van de straat te vinden, onder andere op het Hugo de Grootplein of in De Hallen op het Bellamyplein.

Eigendomssituatie:
Het appartement is gelegen op EIGEN GROND!

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1932
-Woonoppervlak 26 m2
-Goede, centrale ligging
-Eigen grond
-Servicekosten bedragen € 89,47 per maand (inclusief reservering onderhoud en opstalverzekering)
-Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars