Te koop in Amsterdam

Galastraat 283

1036 LA, Amsterdam 

€ 489.000,- k.k.

Omschrijving

De Bongerd is een nieuwe woonwijk aan het Zijkanaal I in Amsterdam Noord. Een aantal buurtjes wordt al bewoond, andere zijn in ontwikkeling. De verschillende buurten hebben eigen kwaliteiten, maar allemaal hebben ze een intieme sfeer en kleine woonstraten. Zo is De Bongerd een modern tuindorp.
Op de 4e verdieping hebben we een fantastische appartement in de verkoop!

De woning heeft een royale woonkamer met open keuken en schuifpui naar een riant balkon op het noordwesten. Er zijn twee goede slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet, een ruimte voor de wasmachine en droger en een ruime berging.
In de parkeergarage is een eigen parkeerplaats te vinden. De woning wordt compleet geleverd met een luxe badkamer en toilet. Tevens wordt er een complete keuken geïnstalleerd met o.a. een BORA kooksysteem

In Oeverzone woon je duurzaam, gasloos en in woningen met een energielabel A++. Met installaties die bijdragen aan een laag energiegebruik en met zonnepanelen. Een prettig gevoel dat je met je woningkeuze bijdraagt aan een gezonde leefomgeving en een beter milieu.

Goed om te weten
* Nieuwbouw, oplevering eind Q1 2024 (4e verdieping)
* Woonoppervlakte: ca. 82m2 (o.b.v. verkooptekeningen, geen meetrapport aanwezig)
* Balkon: ca. 12m2 (o.b.v. verkooptekeningen, geen meetrapport aanwezig)
* Eigen parkeerplaats in garage
* Zonnig balkon op noordwesten
* Ligging aan het water, uitzicht op groen
* Energielabel A++
* Gasloos, aangesloten op stadswarmte
* Zonnepanelen aanwezig (gekoppeld aan centrale meterkast, opbrengst naar VvE)
* Gemeenschappelijke fietsenstalling
* Erfpacht vaste canon voor 25 jaar EUR 1758,- plus EUR 63,- voor de parkeerplaats
* Nieuwe VvE, maandelijkse kosten € 205,83 + € 16,03 (voor de parkeerplaats) (o.b.v. voorlopige begroting)
* Badkamer en sanitair worden volledige hoogwaardig opgeleverd
* Luxe keuken incl. alle inbouwapparatuur
* Geen bezichtiging mogelijk

Oeverzone is een rustige en ruim opgezette wijk nabij alle voorzieningen. De vele groenzones geven vrijheid en wooncomfort. Rondom de appartementen is veel openbaar groen met een prachtig uitzicht op het water. De parkeerplaatsen behorende bij de appartementen zijn zorgvuldig ingepast en gesitueerd onder het woongebouw.
Oeverzone is een autoluwe wijk. De kades langs Zijkanaal I en parkzones zijn alleen toegankelijk voor fietsers, voetgangers en bestemmingsverkeer. In de wijk mogelijk automobilisten niet harder dan 30km/u.

De Bongerd in Amsterdam Noord
De Bongerd ligt ter hoogte van het Zijkanaal I en wordt omringd door water. Het mooie is dat het hier dorps en gemoedelijk wonen is, maar wel met de gezellige drukte van de stad binnen handbereik. Met de auto rijd je via de Klaprozenweg (S118) zo de A10 op. Om het wat concreter te maken: met 15 minuten ben je in hartje Amsterdam. Maar eigenlijk hoef je het helemaal niet zo ver te zoeken, want het complete winkelcentrum Boven ’t Y en het winkelcentrum Molenwijk hebben ook veel te bieden, en vergeet de markt op het Mosplein niet. Vanzelfsprekend is er voor je dagelijkse boodschappen een full-service supermarkt in de buurt.

Met de gratis pont over het IJ ben je in 10 minuten bij het NS station Amsterdam Centraal en Pontsteiger/Houthavens. Daarnaast pak je de bus om de hoek en wordt de bereikbaarheid van De Bongerd nog beter. Via de Kadoelenweg fiets of loop je over een recreatieve route nu nog sneller naar andere delen van Amsterdam Noord. Ook vormt de brug de laatste en nog ontbrekende schakel in de fietsroute van de NDSM-pont naar Kadoelen en Landsmeer.

In de Bongerd vermaak je je altijd. En je kinderen ook. Iedere dag buiten spelen, lekker bij het water ravotten in de zomer en schaatsen in de winter. Zin om eropuit te gaan? De speeltuin Diereneiland, Noorderpark met zijn zwembad en de groene weilanden van Waterland liggen allemaal dichtbij. Via de brug fiets of loop je zo het prachtige polderlandschap in.

Amsterdam Noord is booming. Gezellige eettentjes aan het IJ, Paradiso in Noord, het EYE-museum, het enerverende NDSM-terrein, vele leuke en vaak out-of-the-box festivals. In Noord is veel te doen.
De leukste culturele evenementen en festivals worden hier georganiseerd, want Noord inspireert en geeft de ruimte. Ook de grootscheepse wijkvernieuwingen hebben eraan bijgedragen dat het groenste stadsdeel van Amsterdam in de lift zit.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars