Te koop in Amsterdam

Floraweg 75

1032 XM, Amsterdam 

€ 325.000,- k.k.

Omschrijving

In de groene, geliefde Bloemenbuurt kun je de nieuwe bewoner worden van dit lichte tweekamerappartement met een balkon op het zuidoosten en mooi uitzicht aan de voorzijde. Het appartement op de eerste verdieping heeft een prettige indeling; de woonkamer, keuken en het balkon bevinden zich aan de achterzijde en de slaapkamer aan de voorzijde. Bij het appartement hoort een berging op de begane grond, waardoor je fiets nooit meer buiten hoeft te staan.

Het gebouw grenst aan de voorzijde aan een plantsoen, met aan de overzijde de Buiksloterdijk. Lopend en met de fiets zijn het Noorderparkbad, het Noorderpark en vele sportvoorzieningen binnen een paar minuten te bereiken. Aan restaurants, zowel bezorging als gezellig ter plaatse eten, is geen gebrek en de ligging ten opzichte van winkelcentrum Boven ’t Y, metrostation Noord en de vele winkels in de wijk maken dit tot een geweldige plek om te wonen.

Indeling:

Appartementengebouw:
Op de begane grond is de centrale entree met kleurrijk tegeltableau, waarop drie mooie bloemen te zien zijn. Vanuit de centrale hal is het appartement, gesitueerd op de eerste verdieping, te bereiken. Bij het appartement hoort een privéberging van 4.7 m², onder andere voor de fietsen.

Appartement:
De hal met ruimte voor een kapstok en een schoenenkast staat in verbinding met de woonkamer, badkamer en slaapkamer. Aan de achterzijde bevinden zich de woonkamer en keuken, die beiden grenzen aan het balkon. Dankzij de ligging aan de zuidoostkant is de woonkamer heel licht en het uitzicht naar de kleurrijke huizen aan de Binnenhofstraat is fraai.

In de keuken staat een eenvoudige wandopstelling met een spoelbak, twee lades en meerdere kasten. Met het plaatsen van apparatuur kun je deze keuken naar eigen smaak stylen, of kies je toch voor een geheel nieuwe keuken in een hoekopstelling?

Aan de voorzijde is de zeer ruime slaapkamer met een grote inbouwkast. Zo kun je de slaapkamer geheel inrichten met een tweepersoonsbed en een bureau voor werk of studie. Vergeet niet door het raam te kijken, want het uitzicht naar het plantsoen met hoge bomen is de moeite waard. De badkamer is ingedeeld met een douchehoek, wastafel, toilet en de wasmachine-aansluiting. In de nis bij de deur is ruimte voor een kast.

Buiten:
Vanuit de woonkamer en keuken is het balkon van 5.7 m² te bereiken, waar je met zijn tweeën lekker buiten kunt zitten. De ligging op het zuiden zorgt voor ochtend- en middagzon. Het uitzicht naar de groene tuinen en de aangrenzende bebouwing is fraai.

Omgeving:
Aan de Kamperfoelieweg is een bushalte en na ongeveer 5 minuten sta je bij het metrostation Noord, dat deel uitmaakt van de Noord-Zuidlijn. Met de fiets is het maar 2 kilometer naar de korte pont richting het centrum en Amsterdam CS. De NDSM-werf aan de overzijde van het zijkanaal is getransformeerd in een woon-/werkgebied en een culturele hotspot, waar gedurende het hele jaar festivals en andere evenementen worden gehouden. Hier vind je vele horecazaken voor een hapje en een drankje zoals Noorderlicht, Pllek, Loetje aan ’t IJ en Fred’s Kitchen.

Parkeren:
In de straat is voldoende openbare parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 58 m²
– Erfpacht afgekocht tot 2040, daarna onder gunstige voorwaarden jaarlijkse canon
– Mooie ligging aan een breed plantsoen
– Balkon op het zonnige zuidoosten
– Goede indeling met een ruime woonkamer, aparte keuken en een slaapkamer met inbouwkast
– Actieve VvE
– VvE bijdrage € 149,33,- per maand;
– Energielabel A, geldig tot 19-09-2033

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM-makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Bosch & Duyn Makelaars